منصور مرادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: آقای ربیعی به این علت که وزیر کار و تعاون و رفاه اجتماعی بود و شرکت های زیر مجموعه ایشان یعنی شستا و تامین اجتماعی تحت نظرشان بود، می توانست تاثیرات مثبتی در اقتصاد داشته باشد، اما بحث اقتصادی ما بیشتر در سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی است.
مرادی ادامه داد: کسی که به عنوان سرپرست وزارت خانه انتخاب میشود مثل وزیر نیست که همه کارها را پیگیری کند. آن سازمان تا مدتی حالت بلاتکلیفی دارد. هر چه مدت سرپرستی بیشتر باشد به ضرر جامعه است.
مرادی در پاسخ به این سوال که این استیضاح چه پیامی برای دولت دارد اظهار کرد: با توجه به دیدی که وزرای قبلی در رابطه با ناتوانی مجلس در استیضاح به دولت داشتند این استیضاح نشان داد که مجلس توانایی این اقدامات را دارد. اگر وضعیت به نسبت بهتر نشود نمایندگان در صدد استیضاح یکسری از وزرای دیگر هستند که میتواند گوشزدی برای دولت باشد تا خود را جمع کند.
مرادی در رابطه با هدف مجلس از استیضاح گفت: مجلس در واقع به وظیفهی خود عمل میکند. آنچه وظیفه ی مجلس است تذکر، طرح سؤال و استیضاح است. برنامه مجلس این است که مسئولینی در رأس باشند که بیشتر خدمت میکنند تا شرایط فعلی کشور بهبود یابد.
وی در پایان اظهار کرد: آقای ربیعی فرد خوب و پیگیری بود. گلهمندی همکاران من از معاونین و مشاوران و مسئولینی بود که زیر مجموعه ایشان بود نه شخص ایشان. شخص ایشان سالم و پیگیر بود و همچنین به نظر نمایندگان احترام میگذاشت اما علی رغم اینکه ما بارها به ایشان گوشزد کردیم، ایشان در بحث معاونین و مجموعه اش جابهجایی انجام نداد. به عبارت دیگر کسی از مدیران را جابهجا نکرد و نتیجتاً نتوانست نظر نمایندگان را نسبت به مدیران قوی و همراه با نمایندگان جلب کند.
انتهای پیام
نظرات