• چهارشنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 97051709195
  • منبع : فضای مجازی

عیسی کلانتری:

کمتر از ۵۰ سال آینده آب ایران تمام می‌شود

کمتر از ۵۰ سال آینده آب ایران تمام می‌شود

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر این که وضعیت آب در کشور از آن چه گفته می‌شود، بسیار بدتر است، اعلام کرد که کمتر از ۵۰ سال آینده دیگر آب تمام می‌شود.

به گزارش ایسنا، عیسی کلانتری در واکنش به برخی اظهار نظرها مبنی بر این که نفت تا ۴۰ سال آینده و آب تا ۵۰ سال دیگر در ایران تمام می‌شود، به ایلنا گفت: وضعیت آب کشور از آن چه گفته می‌شود، بسیار بدتر است. با توجه به تغییر اقلیم و کاهش بارش‌ها مطمئنا ما با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد. بر اساس آمارها بارندگی در سال گذشته ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده و به زیر ۲۰۰ میلیمتر مکعب رسیده است.

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به کمبود آب شدید در کشور خاطرنشان کرد: اگر چه میانگین بارش کاهش پیدا کرده و با تغییرات اقلیم مواجه هستیم اما متاسفانه در مقابل مصرف آب روز به‌ روز بیشتر می‌شود. آب مانند نفت نیست که با توجه به نیاز مصرف شود و به اندازه نیاز و فروش بازار برداشت شود.

وی ادامه داد: آب از حد نیاز ما کمتر است اما نفت بیشتر از حد نیاز ماست. اگر بیشتر هم تولید شود، بازار از ما خریداری نمی‌کند، از همین رو برداشت و استخراج نفت بر اساس نیاز است؛ چرا که نمی‌توانیم آن را بفروشیم و بازار خرید وجود ندارند.

کلانتری با بیان این که بازار تقاضای نفت میزان عرضه آن را به تعادل می‌رساند، گفت: متاسفانه در خصوص آب این گونه نیست و هر چه داشته باشیم می‌خواهیم مصرف کنیم و نیاز ما بیشتر از آبی است که وجود دارد. من معتقدم دکتر کردوانی بسیار بسیار خوشبینانه درباره اتمام آب تا ۵۰ سال آینده صحبت کرده است و ما خیلی زودتر از این زمان با بی‌آبی مواجه می‌شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۷ ۱۵:۰۳

پس همه قر ص ها را بخو رید و برو ید بخوا بید خدا کر یمه

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۹ ۱۱:۴۴

چون آدمهای باسوادی این کشور رو اداره می کنند .... شما نگران نباشید و آسوده بخوابید اونها بیدارند

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۷ ۱۵:۳۷

چراباتوجه به بحران کم آبی وجمعیت کشورووجوداین همه معضل مردم رابه فرزندآوری تشویق می کنید؟دوست داریدمردم رابی چاره وبدبخت ببینید؟

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۷ ۱۶:۲۴

کشوری که از شمال و جنوب به دریا ارتباط دارد مگر می شود که اب این کشور تمام شود ؟؟؟؟؟؟؟ مردم ما از شعور فکری بالایی برخوردار هستند و سواد رسانه ای بالایی دارند چرا نمی گویید که سوء مدیریت باعث شده که وضع آب به این صورت درآید؟ چه اصراری بر کاشت هندوانه هست که این همه آب هدر رود!!! آیا نباید این محصول رو از کشورهایی مثل ایتالیا واسپانیا وارد کرد !!! آیا نمی شود از تکنولوژی مدرن آب شیرین کن دریا استفاده کرد!

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۲۰ ۱۰:۵۲

سوال این است که کشورهای حاشیه خلیج فارس به جزء آب شیرین کن چاره دیگری هم دارند؟ کلا مردم مظلوم ایران همیشه در استرس و فلاکت به سر میبرن

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۷ ۱۹:۵۴

مرسی از مدیریت عال شما و همه شما مدیران و دست تندرکاران

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۸ ۰۸:۳۸

هموطن عزیز آب رو به اتمام است چون بزرگان نشسته اند و چاره ای نمی اندیشند شاید بدنبال درمانند که پیشگیری را لازم نمی دانند زمانیکه ما با آب شستن ضروف بدون کف گلدانهایمان را آب میدهیم یا بیشتر لباسهایی که زیاد چرک نیست را با دست می شوریم تا ماشین لباسشویی که آب فراوان مصرف می کند زمانیکه ما بدنبال کاشت درختانی هستیم که مصرف آب کمی دارند وزمانیکه .... کشاورزان آب شرب را هزاران هزار لیتر جاری ساخته تا درامد کسب کنند متاسفانه خشکسالی و شرایط گرم شدن زمین و البته بازار بی رونق و قدرت خرید کم مردم و دهها دلیل دیگر باعث درامد کم کشاورزان شده که امرار معاش را برایشان سخت کرده چه رسد به هزینه هنگفت ابیاری قطره ای والبته باید فرهنگ سازی شود ومهمتر از فرهنگ سازی برای کشاورز حمایت است نه بلاعوض بلکه وامهایی باسود کم و اقساط بلند مدت تورا بخدا از جهادکشاورزی بپرسید بحران آب را چرا جدی نمیگیرد و صدای کشاورزی که درامدش کمتر از قبل است را یاری نمیکند.ماسال گذشته در باغ انگور خود که 15 من است بیش از 2میلیون هزینه کارگر و کود و آب وغیره کردیم و برداشت محصول آنهم خریداران سودجو 3200000تومان عاید ماشد چه کنیم با این پول کجای قرضهایمان بگذاریم که رسد به تفریح بخدامن هربار جمله اب را هدر ندهیم رامیبینم با خود میگویم چرا بدون اندیشه نصیحتی می کنند که همه میدانند نصیحت دیگر چاره ساز نیست بیایید بزرگ بیاندیشید و البته خواهشمندم خواهشمندم بزرگتر عمل کنید هموطن شما مرضیه

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۹ ۱۰:۰۱

آیا این خبر را بزرگان ما نمی شنوند یعنی این قدر کارهای مهمتری دارند که نمی رسند یا اصلا ایرانی نیستند وتنها نام ایرانی را یدک می کشند( از خواب گران خواب گران خیز)