• یکشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۴:۴۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97051307042
  • خبرنگار : 71567

رایزن علمی ایران در شبه قاره هند تشریح کرد

موانع و راهکارهای توسعه تعاملات بین‌المللی دانشگاه‌ها در شرایط تحریم

موانع و راهکارهای توسعه تعاملات بین‌المللی دانشگاه‌ها در شرایط تحریم

رایزن علمی ایران در شبه قاره هند با تاکید بر ضرورت حرکت دانشگاه‌ها به سمت توسعه دیپلماسی علمی کم خرج، گفت: این نوع دیپلماسی را می‌توانیم از طریق روبط فردی بین اساتید داخل با  خارجی تقویت کرده و توسعه داد.

دکتر خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به موانع گسترش ارتباطات علمی دانشگاه‌ها در شرایط تحریم اشاره کرد و افزود: اگر دانشگاه‌ها و مراکز علمی برنامه مشخصی برای شکل گیری و توسعه ارتباطات علمی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی بین المللی داشته باشند مطمئا تحریم‌ها نمی‌توانند موانعی در این زمینه ایجاد کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر اغلب دانشگاه‌ها برنامه‌های مشخصی در زمینه گسترش ارتباطات بین المللی تدوین کرده‌اند، اما آنچه که اهمیت دارد این است که باید طرح عملیاتی برای هر یک از این برنامه‌ها ترسیم شود در غیر اینصورت این برنامه‌ها فقط روی کاغذ باقی می‌مانند.

رایزن علمی ایران در شبه قاره هند تاکید کرد: متاسفانه تاکنون طرح عملیاتی مشخصی از سوی دانشگاه‌ها برای توسعه روابط علمی بین‌المللی وجود نداشته است، اما چون هدف، حرکت به سمت ارتباطات بین‌المللی است قطعا مسئولین در این زمینه برنامه‌های عملیاتی نیز خواهند داشت، در این راستا تاکید می‌شود باید تا پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانشجویان خارجی به 75 هزار دانشجو افزایش یابد و یقینا برنامه ریزی‌هایی نیز در این زمینه طراحی شده است ولی هنوز ابلاغ نشده است.

رایزن علمی ایران در شبه قاره هند با بیان اینکه می‌توانیم دیپلماسی علمی را بسیار کم خرج توسعه دهیم،گفت: این نوع دیپلماسی را می‌توانیم از طریق روابط فردی بین اساتید داخل با خارجی تقویت کرده و توسعه داد و ما نیز ناگزیر هستیم به سمت این نوع تعاملات حرکت کنیم. چرا که اگر این تعاملات را در سطح ایجاد تفاهم‌نامه‌ها بین دانشگاه‌ها و دولت‌ها انجام دهیم یقینا با مسایل و تبعات تحریم مواجه خواهیم شد ولی در ارتباطات بین‌المللی هیچ محدودیتی وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha