به گزارش ایسنا، در مجاورت حرم حضرت فاطمه معصومه(س) و ابتدای خیابان چهارمردان از ساعات ابتدایی صبح و ورود زائران که بیشتر اعراب هستند، بازار خیابانی برای خرید و فروش ارز به راه افتاده است که در ساعاتی از شبانه روز تعداد خریداران ارز حتی نزدیک به صد نفر میرسد و تعداد خریداران و فروشندگان ارز از حوالی غروب با اتمام ساعات اداری به اوج خود میرسد.
این در حالی است که به گفته "دلالان کف خیابان" صرافیهای این منطقه بیش از سه ماه است که اجازه باز کردن و فعالیت ندارند و این امر آنان را ترغیب و تشنه کسب درآمد در این منطقه کرده است تا بتوانند در این روزهای بد اقتصادی کشور هم به منظور تامین معاش خانواده درآمدی جایگزینی برای کار تعطیل شده خود داشته باشند و نیز برخی به سود بیشتر و سریعتری برسند.
یکی از این دلالان جوان به خبرنگار ایسنا گفت: من با سرمایهای 10 میلیون تومانی روزانه صد هزار تومان از خرید و فروش ارز در اینجا به دست میآورم.
یکی دیگر از خرید و فروش کنندگان ارز در خیابان گفت: خودم به کار غلط و نادرستی که در اینجا انجام میدهم، آگاهم ولی وقتی مغازهام به دلیل شرایط بد اقتصادی بسته شده و درآمدی از آنجا کسب نمیکنم و فقط باید ماهی سه میلیون تومان اجاره بدهم، مجبورم که برای کسب درآمد به اینجا بیایم.
در این بین هنگام غروب خورشید وقتی یکی از صرافیهای مجاور، مغازه خود را باز کرده و شروع به فعالیت میکند یکی دیگر از خرید و فروش کنندگان خیابانی ارز گفت: با وجود تعطیلی تمامی صرافی های شهر، این صرافی چند روزی است که با کمال آرامش پس از غروب شروع به فعالیت میکند و تمامی دلارهای اینجا را خریداری میکند.
یکی دیگر از دلالان نیز گفت: تمامی صرافیها شاگردان خود را در این بازار خیابانی فرستاده و با خرید و فروش ارز با قیمت بالاتر از صرافی خود به سودهای هنگفتی دست پیدا میکنند.
با توجه به اینکه شهر مقدس قم به دلیل وجود حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) شاهد حضور همیشگی زائرین است، وجود صرافی برای تبدیل واحدهای پولی همراه این زائران برای هزینه کرد در شهر ضروری است، لذا این شرایط نیازمند تصمیم جدی مسئولین شهری به منظور فعالیت قانونی صرافیها، نظم بخشیدن به بازار و ترمیم چهره بصری خیابان های مجاور حرم مطهر است.
انتهای پیام
نظرات