• شنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97050603033
  • منبع : وزارت صنعت، معدن و تجارت

لیست کالاهای مشمول مبارزه با احتکار و اختفا اعلام شد

لیست کالاهای مشمول مبارزه با احتکار و اختفا اعلام شد

ستاد تشدید مبارزه با احتکار و اختفا وزارت صنعت، معدن و تجارت لیست ۱۰ گروه کالاهای هدف مشمول طرح جلوگیری از احتکار و اختفا را معرفی و اعلام کرد که همه این کالاها پس از ترخیص از گمرکات یا تولید داخلی در انبارهای ثبت شده در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا نگهداری می‌شوند.

به گزارش ایسنا، قرار است تمامی کالاهای مشمول طرح جلوگیری از احتکار و اختفا پس از ترخیص از گمرکات کشور یا تولید داخلی در انبارهای ثبت شده در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا به آدرس www.nwms.ir نگهداری شوند.

طبق اطلاعیه وزارت صنعت، معدن و تجارت، در اجرای مصوبات ستاد اقتصادی دولت و به منظور حفظ آرامش و امنیت اقتصادی جامعه با توجه به نوسانات اخیر قیمت کالاها در بازار، ستاد تشدید مبارزه با احتکار و اختفا کالاهای وارداتی یا تولید شده با مواد اولیه وارداتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شده است.

براساس تصمیمات این ستاد گروه کالاهای هدف مشمول طرح جلوگیری از احتکار و اختفا بدین شرح تعیین شد:

- غلات (گندم خوراکی، گندم دامی، جو و برنج سفید)

- کالاهای اساسی (روغن نباتی ساخته شده، روغن خام، شکر خام، شکر سفید، کره)

- مواد پروتئینی (گوشت قرمز ، گوشت مرغ، تخم مرغ و شیر خشک صنعتی)

- نهاده‌ها (جوجه یکروزه، تخم مرغ نطفه دار، ذرت دامی، کنجاله سویا، سبوس گندم و دانه‌های روغنی شامل سویا، آفتابگردان، کلزا و کانولا)

- مواد اولیه تولید

- حبوبات

- لوازم خانگی (یخچال، یخچال فریزر، ماشین لباسشویی و تلویزیون تولید داخلی)، لوازم یدکی و لاستیک سبک و سنگین

- کاغذ چاپ، تحریر و روزنامه

- انواع پودر شوینده

- مصالح ساختمانی (محصولات فلزی پرمصرف و سیمان)

براین اساس مقرر شده دستگاه‌ها و سازمان‌های نظارتی بطور مستمر از محل انبارهای نگهداری کالاهای مذکور، بازرسی کرده و گزارش آن را به اطلاع عموم برسانند. بنابراین تمامی کالاهای مشمول باید پس از ترخیص از گمرکات کشور یا تولید داخلی در انبارهای ثبت شده در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا به آدرس www.nwms.ir نگهداری شوند.

مالکان یا استفاده کنندگان انبارهایی که کالاهای مذکور را نگهداری می‌کنند، موظفند اطلاعات ورود و خروج کالایی خود را در سامانه جامع انبار (ثبت رسید / حواله) درج کنند. نگهداری کالا در انبارهایی که اطلاعات آنها در سامانه جامع انبار درج نشده، حکم احتکار، اختفا، عرضه خارج از شبکه یا قاچاق بر آنها مترتب بوده و برابر مقررات با آنها برخورد خواهد شد.

همچنین ستاد تشدید مبارزه با احتکار و اختفا کالاها، تمامی شرکت های پخش، صنوف عمده فروشی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای که امکان ارایه اطلاعات میزان توزیع خود به صورت سیستمی در سامانه جامع تجارت مستقر در وزارت صنعت، معدن و تجارت را دارند در اولویت تعیین شبکه‌های مجاز توزیع کالاهای هدف قرار داده است.

در این میان از عموم مردم خواسته شده چنانچه اطلاعاتی درخصوص احتکار کالاهای اساسی، عمومی و ضروری دارند، در اختیار سامانه ۱۲۴ قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۶ ۱۷:۱۲

سلام ایران در کشور انبارها احتکار بزرگ خلافی فوق العاده و اگر کسب پروانه خیلی مهم نیست فقط غیردولت و غیر پلیس و غیر بهداشت و قاچاق