• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۶:۰۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97050201244
  • خبرنگار : 71467

سناریوی ادغام بانک‌های نظامی تغییر کرد

سناریوی ادغام بانک‌های نظامی تغییر کرد

در حالی قرار بود شش بانک نظامی در دو گروه ادغام و در نهایت به یک بانک تبدیل شوند که ظاهرا این تصمیم دچار تغییراتی شده و ادغام به صورت یکجا در یک بانک دولتی انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در جریان تصمیم بانک مرکزی برای ساماندهی فعالیت‌های بانک و موسسات اعتباری موضوع ادغام بانک‌ها از سال گذشته به طور جدی‌تری در دستور کار قرار گرفت که در راس ساماندهی و ادغام بانک‌های نظامی قرار داشت. از حدود یک سال پیش بود که شایعاتی درباره ادغام بانک‌ها و موسسات نظامی چه آنهایی که دارای مجوز بودند و چه آنهایی که هنوز مجوزی از بانک مرکزی برای فعالیت نداشتند، مطرح شد. در ابتدا در رابطه با موسسه ثامن و بانک مهر اقتصاد با موسسه کوثر بحث‌هایی وجود داشت که با یکدیگر ادغام شوند اما بانک مرکزی آن را تایید نکرد تا اینکه در انتهای سال گذشته بود که فرشاد حیدری-معاون نظارت بانک مرکزی- از تصمیم برای ادغام موسسه ثامن و بانک مهر اقتصاد با بانک انصار خبر داد.

بر این اساس اعلام شد تا بهار سال جاری این ادغام نهایی شود که در دستور کار نیز قرار گرفت و در مدت اخیر موسسه ثامن در بانک انصار ادغام شد. هر چند که قرار بود در ادامه بانک مهر اقتصاد نیز به این دو اضافه شود اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است. از سوی دیگر معاون نظارت بانک مرکزی گفته بود که سه بانک دیگر حکمت، قوامین و موسسه کوثر نیز با یکدیگر ادغام شده و شش بانک نظامی به دو بانک تبدیل می‌شوند و در ادامه این دو بانک با یکدیگر ادغام و یک بانک بزرگ نظامی را تشکیل خواهند داد.

اما بر اساس اظهاراتی که به تازگی معاون نظارت بانک مرکزی داشته، ظاهرا این سناریو تغییر کرده و قرار است که تمامی بانک‌های نظامی در یک بانک دولتی ادغام شوند. بنابر گفته حیدری بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در یک بانک نظامی ادغام شده و با اصلاحاتی که انجام می‌شود بانک بهتری خواهیم داشت. شنیده‌ها از این حکایت دارد که در این شرایط احتمالا ادغام ثامن و انصار که انجام شده فعلا پابرجا خواهد ماند و در سوی دیگر حکمت، قوامین، کوثر و احتمالا مهر اقتصاد در یک بانک بزرگ دولتی ادغام شده و در نهایت تمام بانک‌ها در این مجموعه گرد خواهند آمد. یعنی با این شرایط دیگر پیش بینی قبلی برای ادغام حکمت، قوامین و کوثر لغو می‌شود.

گر چه که این موضوع احتمالات مطرح شده و ممکن خواهد بود که در نهایت دچار تغییرات دیگری شود ولی به هر حال مساله مورد توجه این است که بانک مرکزی بارها اطمینان داده در هر شرایط هیچ خطری سپرده‌گذاران این بانک‌ها و موسسات را تهدید نکرده و سپرده‌های آنها از امنیت کافی برخوردار خواهد بود. این در حالی است که چندی پیش موسسه ثامن با بانک انصار ادغام نشد نیز هیچ اتفاقی برای سپرده‌گذاران نیفتاد و در آرامش فعالیت آن ادامه داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۲ ۲۲:۱۴

تنها راه حل نجات از بحران بانکی ادغام بانکها و حتی انحلال بانکهای و موسسات ورشکسته هست.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۴ ۱۰:۲۸

لطف کنید هرچه زودتر ادغام بانکهای نظامی روانجام دهید تاکارمندان ومردم تکلیفشون معلوم بشه.رسانه ای کنید .ممنون.درخواست منو لطفادر کارتابل نظرات بگذارید.

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۴ ۱۲:۰۱

مدیرمحترم بخش مربوطه لطفا مطالب مارابگذارید

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۱۱ ۰۹:۱۶

بهترین کار انحلال این بانکها و موسسات است ادغام کلاف سر در گمی بوجود خواهد آورد که باعث رانت و پارتی بازی و از طرفی یکسری تضییع حقوق و در مجموع بوجود آمدن نارضایتی در افکار عمومی خواهیم بود

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۸ ۰۳:۲۰

به احتمال قوی و با رایزنی های انجم شده توسط بانک سپه . این شش بانک در بانک سپه که بانکی نظامی و از زمان رضا خان بانک قشون سپه برای درجه دارن آن زمان بوده ادغام میگردد که از هر جهت به نفع سپه که در حال ورشکستگی است می باشد

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۹ ۰۶:۲۴

این طرح یعنی مقصرین ایجاد بدهیها و اختلاصها در این موسسات زیان ده، قرار نیست تحت تعقیب قرار بگیرند!