• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97050100374
  • خبرنگار : 71290

یک استاد دانشگاه: رژیم صهیونیستی با تصویب قانون کشور یهود ذات خود را نشان داد

یک استاد دانشگاه: رژیم صهیونیستی با تصویب قانون کشور یهود ذات خود را نشان داد

یک استاد دانشگاه گفت: رژیم صهیونیستی با تصویب قانون کشور یهود ذات خود را نشان داد و دموکراتیک بودن ادعایی خود را زیر سوال برد.

به گزارش ایسنا، توکل حبیب‌زاده در نشست بررس ابعاد و پیامدهای تصویب قانون نژادپرستانه کشور یهود در پارلمان رژیم صهیونیستی در سخنانی، اظهار کرد: محتوای این قانون موضوع جدیدی نیست. آنچه مقرر کرده از ابتدای تشکیل رژیم صهیونیستی وجود داشته است در حالی که مبنای تشکیل این رژیم بر نژادپرستی استوار است.

وی تصریح کرد: قوانین متعددی در پارلمان رژیم صهیونیستی تصویب شده که به جنبه نژادپرستی آن تاکید دارد. این‌که فقط یهودی‌ها از برخی امتیازات برخوردار شوند به عنوان نمونه در یکی از بندهای این قانون صراحتا قید شده که حق تعیین سرنوشت ملی برای یهودی‌ها است، یعنی این حق از غیر یهودیان سلب می‌شود.

این استاد دانشگاه همچنین بیان کرد: در قانونی که تصویب کرده‌اند قید شده که از رود اردن تا مدیترانه به عنوان قلمروی رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود و زبان عبری هم زبان رسمی اعلام شده، در واقع تجمعات یهودیان و ایجاد شهرک و توسعه آن به عنوان ارزش ملی در رژیم صهیونیستی معرفی شده است.

حبیب‌زاده با بیان این‌که رژیم صهیونیستی جزو آن رژیم‌های  نادری است که قانون اساسی مدونی ندارد بلکه مجموعه‌ای از قوانین پایه‌ای را قانون اساسی تلقی می‌کند خاطر نشان کرد: با توجه به این‌که این رژیم ذاتش بر نژادپرستی استوار است در قوانینی که تصویب کرده خود را به برابری اصول و آزادی و دموکراتیک بودن نشان داده است. در واقع با قانونی هم که تصویب کرده‌اند دموکراتیک بودن ادعای این رژیم را ثابت کردند.

وی تصریح کرد: بنابراین آنچه وجود داشت اکنون جنبه رسمیت به خود گرفته است و از نظر حقوق بین‌الملل نقض فاحش تبعیض و ممنوعیت آپارتاید است.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: قانونی که تصویب شده مغایر با بسیاری از قطعنامه‌های سازمان ملل است گرچه ذات مبنی بر نژادپرستی این  رژیم در قطعنامه سازمان ملل قید شده بود و با این قانون مهر تاییدی بر نژادپرست بودن این رژیم زده شد.

حبیب‌زاده با طرح این پرسش که تصویب این قانون چه تاثیری بر وضعیت فلسطینیان کرانه باختری و همچنین پیشنهاد رفراندوم جمهوری اسلامی ایران دارد، گفت: از نظر حقوقی تاثیری در مورد کرانه باختری ندارد. برای این‌که کرانه باختری متعلق به این رژیم نیست و او باید به عنوان اشغالگر آنجا را تخلیه کند.

وی افزود: اما در مورد پیشنهاد رفراندوم جمهوری اسلامی ایران، رو شدن ماهیت این رژیم با این قانون زمینه بیشتری را برای طرح چنین موضوعی فراهم می‌کند.

این استاد دانشگاه در مورد اظهارات اخیر پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ابراز کرد: آمریکا از یک قاره دیگر مدعی دفاع از منافع ملی خود در خاورمیانه می‌شود و به نظر می‌رسد پمپئو باید می‌گفت که آمریکا برچه اساسی در سوریه حضور دارد و آنجا چه کار می‌کند در حالی که ایران با دعوت کشورهای سوریه و عراق در این کشورها حضور پیدا کرده است.

حبیب‌زاده در پایان خاطر نشان کرد: آمریکا از اشغالگری و تداوم آن حمایت می‌کند و این کار غیرقانونی و ناقض اصل حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha