• شنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۷ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97043015946
  • منبع : نمایندگی خوزستان

نماینده آبادان:

در سهمیه آب آبادان از طرح غدیر اجحاف شده است

در سهمیه آب آبادان از طرح غدیر اجحاف شده است

ایسنا/خوزستان نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: در سهمیه آبی که از طریق طرح غدیر به آبادان می‌رسد، به این شهرستان اجحاف شده است و این مساله باید پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، جلیل مختار در جلسه ای که به منظور حل مشکلات آب شهرستان آبادان در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: پایداری آب لوله غدیر برای آبادان کم است و گاهی شاهدیم که ۹۰ هزار مترمکعب و نهایتا تا ۱۳۰ هزار مترمکعب ‌آب به آبادان می‌رسد. آبادان در مقایسه با سایر شهرها بزرگتر است و نسبت به سهمیه آبی که به آن می‌رسد، اجحاف شده است و استدعا داریم این موضوعات پیگیری شود.

وی افزود: ما حدود یک ماه پیش ۱۳ کیلومتر احداث خط لوله برای آب رسانی به روستاها مصوب کرده بودیم که متاسفانه به صورت جدی انجام نشده است و آبفای روستایی باید این مساله را به جد پیگیری کند. همچنین پروژه لوله ۱۰۰۰ حداقل هشت سال در زیر زمین بوده است و از حالا باید به دنبال تامین اعتبار برای تعویض این لوله‌ها باشیم.

نماینده مردم آبادان در مجلس تصریح کرد: خواهشمندیم وزارت نیرو و طرح توسعه نیشکر را مجاب کنید که قضیه رهاسازی و رساندن آب به پایین دست بهمنشیر و روستاهای آبادان را پیگیری کنند. با توجه به گرما و نیاز شدید نخلستان‌ها استدعا دارم در مردادماه اقدامات اولیه برای رهاسازی آب انجام شود تا این بحران را مدیریت کنیم.

مختار عنوان کرد: مشکل معارضین در اجرای طرح ها هنوز حل نشده است. آنها زمین‌های خود را در اختیار سازمان آب و برق قرار دادند اما متاسفانه تاکنون در خصوص پرداخت مطالبات املاک آنها کاری انجام نشده است. هیچکدام از کشاورزان آبادان سند رسمی ندارند و نمی‌توانیم به آنها کمک و خسارت آنان را پرداخت کنیم و باید این مشکل حل شود.

وی با اشاره به فرسودگی خط انتقال آب اروندکنار به آبادان در بخش روستایی، گفت: بنا شده این پنج هزار مترمکعب از طریق خط انتقال شهری منتقل شود و اروندکنار نیز از آب غدیر بهره‌مند شود. همچنین یک طرح مطالعاتی فوری جهت احداث بند بهمنشیر پایین دست نیاز است.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر در شبکه‌های آب آبادان هدررفت آب ۴۰ درصد پیش بینی شده است یعنی بیش از نیاز مردم به هدر می‌رود و باید اصلاح شود تا از اتلاف آب جلوگیری شود. متاسفانه پیشرفت فیزیکی پروژه‌های فاضلاب در آبادان نیز بسیار کند است که باید پیگیری شود.

مختار گفت: باید در یک مدت زمان مشخص آب به نخیلات برسد تا به رشد مطلوب محصول برسند اما متاسفانه در این مدت شاهد کم آبی و عدم آبیاری هستیم که موجب از بین رفتن محصولات شده است. بیمه کشاورزی نیز تنها محصول را بیمه می‌کند و خود درخت را بیمه نمی‌کند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha