به گزارش ایسنا به نقل از تک ریپابلیک، در سالهای اخیر کسب و کارهای اینترنتی گسترش چشمگیری داشتهاند و در حال حاضر ۵۷ میلیون آمریکایی در این کسبوکارها شاغلند و ثروتی معادل ۱.۴ تریلیون دلار به اقتصاد آمریکا میافزایند.
در یک ردهبندی، معیارهایی مختلفی نظیر سهم اقتصاد دیجیتالی از کل تولیدات ناخالص داخلی، میزان نرخ رشد اقتصاد دیجیتالی و سهم آنها از اشتغالزایی در شهرهای مختلف آمریکا مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس ۱۰ شهر برتر آمریکا برای کسب و کار دیجیتالی عبارتاند از:
۱-سان فرانسیسکو: با وجود هزینههای بالای زندگی، میزان درآمد در این شهر بالاست و سرانه کارکنان بخش اقتصاد دیجیتالی این شهر ۹۲۷۲ دلار است.
۲-آتلانتا: در سال ۲۰۱۷ اقتصاد دیجیتالی در این شهر ۴.۷ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی افزود.
۳- لس آنجلس: بین سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴، کسب و کارهای دیجتالی در این شهر ۷۹ درصد رشد داشتهاند و این بخش پس از حمل و نقل، بیشترین رشد را تجربه کرده است.
۴-بوستون: متوسط درآمد سرانه کارکنان بخش اقتصاد دیجیتالی در این شهر ۷۸۸۲ دلار است و نرخ رشد اقتصاد دیجیتالی در سال ۲۰۱۷ در این شهر ۵۹ درصد بوده است.
۵-واشنگتن: این شهر دومین درآمد بالا را در بین شهرهای مختلف آمریکا برای شاغلان این بخش فراهم میکند، با این حال به دلیل هزینه زندگی بالا، پنجمین شهر مناسب فهرست است.
۶- دالاس: دومین هزینههای پایین زندگی را در بین شهرهای موجود در این فهرست دارد و سرانه درآمدی آن ۴۶۹۸ دلار است.
۷- سن خوزه: یکی از بالاترین نرخهای رشد اقتصاد دیجیتالی در آمریکا متعلق به این شهر است. تنها در سال گذشته نرخ رشد اقتصاد دیجیتالی این شهر به ۹۱ درصد رسید.
۸- سن دیگو: این شهر یکی از پایینترین سرانههای درآمدی اشتغال دیجیتالی در این فهرست را دارد اما به لطف هزینههای پایین زندگی توانسته است در بین ۱۰ شهر برتر جای گیرد.
۹- میامی: بیشترین سرانه درآمدی اقتصاد دیجیتالی با ۱۶۴۰۲ دلار متعلق به این شهر است.
۱۰- فونیکس: این شهر مناسبترین قیمت مسکن و هزینه زندگی را در بین شهرهای فهرست دارد و اقتصاد دیجیتالی در سال گذشته در این شهر ۴۶ درصد رشد داشته است.
انتهای پیام
نظرات