• یکشنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۷ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 97041005639
  • خبرنگار : 71498

گرما مهمان ادارات دولتی تهران شد

اجازه استفاده از کولر تا ساعت ۱۳:۳۰

اجازه استفاده از کولر تا ساعت ۱۳:۳۰

کمبود ۶۰ درصدی تولید برق از منابع آبی موجب شد تا دولت به فکر راهکارهایی برای کاهش مصرف باشد؛ در همین راستا نیز روز گذشته وزیر کشور اعلام کرد که باید به مصرف انرژی در ادارات دولتی توجه ویژه‌ای شود؛ امروز نیز استاندار تهران در بخشنامه ای قطع سیستم‌های سرمایشی از ساعت ۱۳:۳۰ در همه دستگاه‌های استان تهران را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، رویکرد فعلی دولت در حوزه مدیریت مصرف این است که ابتدا باید استارت اصلاح مصرف در ادارات دولتی زده شود در همین راستا نیز وزیر کشور، طی ابلاغیه ای  استانداران سراسر کشور به خصوص استاندار تهران را مکلف به پیگیری صرفه‌جویی و نظارت بر نحوه مصرف آب و برق در دستگاه‌های اجرایی کرده؛ صراحتا نیز اعلام شد که در صورت نیاز به اختیارات بیشتر کلیه اختیارات لازم جهت اجرایی کردن این امر به استانداران محول می‌شود و مقرر شد در صورت عدم رعایت صرفه جویی در دستگاه‌ها، استانداران نسبت به قطع آب و برق آن‌ها اقدام کنند.

استارت مقابله با بدمصرفی و به عبارت بهتر کنترل مصرف در ادارات دولتی تهران زده شد تا جایی که بر اساس گفته های محمدحسین مقیمی، استاندار تهران باید صرفه‌جویی را در دولت شروع کنیم، تولید نیروگاه‌های برق با کاهش ذخیره آب از ۹۰۰۰ مگاوات برق به ۴۰۰۰ مگاوات رسیده و شاهد کمبود ۶۰ درصدی تولید برق از منابع آب هستیم.

وی با اشاره به اینکه بخشنامه‌ای به دستگاه‌ها برای صرفه‌جویی ۱۰ درصدی برق و ۲۰ درصدی مصرف آب ارسال شده گفت: دستگاه‌های آب و برق مکلف هستند هر ۱۵ روز یک بار مصرف برق و آب دستگاه‌ها را گزارش دهند که آب و برق دستگاه‌هایی که رعایت نکنند قطع می‌شود و از ساعت ۱۳:۳۰ نیز سیستم‌های سرمایشی در همه دستگاه‌ها باید خاموش شود.    

علاوه بر این نیز رضا اردکانیان وزیر نیرو هفته گذشته اعلام کرد که براساس مصوبه هیات وزیران، تعرفه برق سازمان‌های دولتی در سراسر کشور در ساعت‌های اوج بار ۲۰ درصد افزایش پیدا کرد همچنین ساعت کار اداره‌ها و سازمان‌های دولتی در برخی از استان‌ها تغییر کرده و ستادی متمرکز در صنعت برق کشور، هر روز این عملکرد را پایش می‌کند و به نظر می‌رسد که پیشرفت خوبی در این زمینه صورت گرفته به عنوان مثال، در استان خوزستان از ۱۵ خرداد که این طرح اجرایی شده، به طور میانگین حدود یک هزار مگاوات پیک برق کاهش پیدا کرده است.

شرایط فعلی بیانگر اوضاع نامناسب کشور در صنعت برق است که مساله مدیریت مصرف را پر رنگ تر می کند موضوعی که شرکت توانیر نیز به آن توجه زیاده داشته , طی هفته گذشته دوبار طی اطلاعیه هایی از مشترکان درخواست کمک کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha