• شنبه / ۹ تیر ۱۳۹۷ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97040904686
  • منبع : نمایندگی خوزستان

معاون عمرانی استاندار خوزستان عنوان کرد:

آخرین وضعیت آب شرب آبادان و خرمشهر/ انتقال آب به عراق و کویت انجام نمی‌شود

آخرین وضعیت آب شرب آبادان و خرمشهر/ انتقال آب به عراق و کویت انجام نمی‌شود

ایسنا/خوزستان معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: هیچگونه انتقال آبی به عراق و کویت از استان خوزستان انجام نمی‌شود و پیشنهاد فروش آب به کویت سال‌ها پیش مطرح شد که به دلیل خشکسالی‌ها و کمبود آب و نیاز داخلی این موضوع کاملاً منتفی شد و تنها در حد جلسات و روی کاغذ باقی ماند.

به گزارش ایسنا، فرامند هاشمی‌زاده در خصوص مشکلات آب شرب در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر اظهار کرد: با توجه به روند رو به افزایش خشکسالی از سال‌های گذشته و کمبود منابع تامین آب شرب و کشاورزی در مناطقی مانند خرمشهر و آبادان، دولت برنامه وسیعی در این رابطه تدوین کرد که سرآمد این اقدامات و تلاش‌ها مصوبه ۱۵ فروردین ۹۶ هیات دولت در مورد زیرساخت‌های آب و فاضلاب، پایداری شبکه برق و مشکلات زیست محیطی خوزستان بود.

وی افزود: یکی از این طرح‌ها تامین اعتبار مربوط به جنوب غرب موسوم به آب غدیر است که در قالب آن یک خط جدید با ظرفیت بالا به قطر 2 هزار میلیمتر از سد کرخه کشیده شد که به تدریج آبرسانی به ۲۵ شهر و 1600 روستا را آبرسانی خواهد کرد اما به دلیل شرایط موجود اولویت با شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان است.

هاشمی زاده توضیح داد: آب مورد نیاز خرمشهر روزانه حداکثر ۹۰ هزار مترمکعب و برای آبادان ۱۵۰ هزار متر مکعب است و عمده این آب از محل آب غدیر تامین می‌شود و بخشی هم از بهمنشیر و اروند آبگیری می‌شود.

معاون استاندار خوزستان ادامه داد: با بالارفتن شوری آب بهمنشیر و اروند تصمیم گرفته شد در اجرای خط جدید، کل آب خرمشهر و آبادان از طرح غدیر تامین شود و کار با سرعت در حال انجام است و طبق برنامه زمانبندی شده ۱۵ تیر آبرسانی به آبادان و خرمشهر به کلی از طرح غدیر تامین خواهد شد و آبگیری از اروند، کارون و بهمنشیر کاملا متوقف می‌شود از همین رو شهروندان عزیز در رابطه با تامین آب شرب از نظر کمی و کیفی نگرانی نداشته باشند.

هاشمی زاده تصریح کرد: در چند روز اخیر متاسفانه به دلیل ترکیدگی خط ۱۸۰۰ میلیمتری جی آر پی که آب را از طرح غدیر به خرمشهر و آبادان می‌رسانده وضعیت آب این دو شهر دچار نوساناتی شد که با تعمیرات انجام شده، شبکه به حالت عادی بازگشته است.

وی اظهار کرد: در طول این مدت با اعزام تانکر و توزیع آب بسته بندی شده کمبود آب در حد ممکن جبران شد.

معاون عمرانی استاندار خوزستان در خصوص وضعیت آب کشاورزی توضیح داد: همچنین برای تامین آب کشاورزی با توجه به کاهش شدید آورد آب، سه سد خاکی بر روی کارون و بهمنشیر ایجاد شد تا از ورود آب شور دریا به رودخانه‌ها جلوگیری شود که خوشبختانه وضعیت در این بخش رو به بهبودی است.

هاشمی زاده در خصوص برخی شایعات در مورد انتقال آب به عراق و کویت گفت: به طور قاطع می‌گویم هیچ گونه انتقال آبی نه به کویت و نه به عراق انجام نمی‌شود و چنین برنامه‌ای وجود ندارد.

معاون عمرانی استاندار خوزستان افزود: در گذشته کویت درخواستی مطرح کرد اما با توجه به خشکسالی‌ها و کمبودها این موضوع در چند سال پیش کاملا منتفی شد و چنین اقدامی انجام نشده است و این شایعات بر اساس مسائلی بود که تنها در حد جلسات و روی کاغذ در گذشته، مطرح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha