• جمعه / ۸ تیر ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97040804232
  • خبرنگار : 71234

موسوی لارگانی: اگر وزیر اقتصاد یا رییس بانک مرکزی بودم اقتصاد مقاومتی را پیاده می‌کردم

موسوی لارگانی: اگر وزیر اقتصاد یا رییس بانک مرکزی بودم اقتصاد مقاومتی را پیاده می‌کردم

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه اجرای سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری در بعد اقتصاد مقاومتی و مباحث اقتصادی راهکار برون‌رفت از شرایط فعلی اقتصادی است، گفت: بنده اگر رییس بانک مرکزی یا وزیر اقتصاد بودم در وهله اول سیاست‌های رهبری را در بعد اقتصاد مقاومتی اجرایی و پیاده‌سازی می‌کردم و بعد از آن توجه به تولیدات داخلی به جای واردات را در اولویت قرار می‌دادم.

ناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر بنده رییس بانک مرکزی یا وزیر اقتصاد بودم در شرایط فعلی اقتصادی سعی می‌کردم که توصیه‌های مقام معظم رهبری در مباحث اقتصادی در طول 10 سال گذشته را اجرایی کنم که به نظرم بهترین راه برای برون‌رفت از مشکلات اقتصادی است.

وی افزود: مقام معظم رهبری در سال 96 مطرح کردند که اگر کالایی وارد کشور شود که نمونه مشابه آن در داخل تولید می‌شود، حرام شرعی است. علیرغم این بیانات شاهد بودیم که سال گذشته واردات ما بیشتر از صادرات بود این تنها باعث می‌شود که ارز از کشور خارج شده و ما برای دیگران اشتغال ایجاد کنیم، همچنین ارزش پول ملی‌مان پایین آید در نهایت تورم و گرانی رخ دهد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تنها راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادی است، گفت: در حال حاضر اعلام می‌کنم که 18 میلیون دلار ارز 4200 تومانی اختصاص داده شده است. باید معلوم شود که این ارز به چه کسانی داده شده و آنها چه اجناسی را وارد کردند. بهتر است دولتمردان همچون وزیر ارتباطات روشنگرانه در مورد اختصاص ارز توضیح دهند تا معلوم شود که ارزهای دولتی برای چه کاری مصرف شده‌اند. قطعا باید کالاهایی به کشور وارد شود که ضروری است نه اینکه خودمان نمونه کالاهایی که تولید می‌کنیم را وارد کنیم.

موسوی لارگانی با تاکید بر لزوم استفاده از تجارب کشورهای دارای اقتصاد برتر همچون ژاپن، گفت: آنها از ظرفیت‌های داخلی خودشان استفاده می‌کنند مثلا در ژاپن وقتی کاخ امپراتوری را ساختند علیرغم آنکه پنجره‌های این کاخ شیشه نداشت حاضر شدند تا مدتی پنجره‌ها را با پلاستیک بپوشانند تا به صنعت شیشه دسترسی پیدا کنند و مجبور به واردات نشوند.

وی افزود: سوال این است که آیا چنین روندی در کشور ما وجود دارد؟ به جای این کارها آقازاده‌ها و از ما بهتران‌ها کالاهایی را وارد کشور می‌کنند که نمونه‌های بهتر و با کیفیت‌تر آن در داخل تولید می‌شود. وقتی که نقد می‌شود هم از آن به نام تسویه حساب سیاسی نام می‌برند. باید همه عزم جدی برای جلوگیری از واردات بی‌رویه داشته باشیم که عمل به این اهداف منوط به اجرای سیاست‌های اقتصادی مقاومتی مقام معظم رهبری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha