• دوشنبه / ۴ تیر ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97040401933
  • خبرنگار : 71491

معاون آموزشی سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران هشدار داد

خطر تخصیص سهمیه برای ورود به رشته‌های علوم پزشکی

خطر تخصیص سهمیه برای ورود به رشته‌های علوم پزشکی

معاون آموزشی سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تخصیص سهمیه‌ بدون توجه به اینکه چه هدفی از این کار دنبال می‌شود به خصوص در گروه علوم پزشکی که افراد پس از فراغت از تحصیل،‌ بلافاصله مجوز کار پیدا می‌کنند و با سلامت و جان مردم در ارتباط خواهند بود، می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

دکتر محمد جلیلی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص تصویب ماده واحده‌ای در مجلس شورای اسلامی مبنی بر افزایش سهمیه 5 درصدی ورود به دانشگاه برای خانواده‌های ایثارگران، اظهارکرد: این مساله مصوبه مجلس است و اظهار نظر زیادی درباره آن نمی‌توان کرد، ‌اما واقعیت این است که وارد کردن سهمیه‌ها بدون توجه به اینکه چه هدفی از این کار دنبال می‌شود به خصوص در گروه علوم پزشکی که افراد با فراغت از تحصیل،‌ بلافاصله مجوز کار پیدا می‌کنند و با سلامت مردم در ارتباط هستند، می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

وی ادامه داد: به طور معمول اگر شخصی در رشته‌ای از سایر علوم فارغ‌التحصیل شود به محض فارغ‌التحصیلی مجوز کار نخواهند داشت، اما در رشته‌های علوم پزشکی به این صورت است که بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی فرد می‌تواند به کار طبابت بپردازد و نیاز تایید و آزمون دوباره نیست.

معاون آموزشی سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید کرد: این روش افزایش سهمیه‌ها که مجلس شورای اسلامی تصویب کرده است منجر به افت کیفیت خواهد شد بخصوص  که این سهمیه‌ها بدون توجه به ورودی سهمیه‌های سابق است، چرا که همان سهمیه 25 درصدی که قبلا وجود داشت نیز تکمیل نمی‌شد و متقاضی وجود نداشت و این بدان معنی است که افراد با کسب حدنصاب پایین نیز در آزمون پذیرفته می‌شوند.

جلیلی افزود: این مساله قابل پذیرش است که درجاتی از تسهیل برای بعضی افراد وجود داشته باشد، اما به نظر می‌رسد وقتی به ورودی توجه نمی‌شود که چند نفر در حال حاضر واجد شرایط دریافت سهمیه‌ هستند و سهمیه زیادی اختصاص داده می‌شود به این معنی است که روز به روز شرایط ساده‌تر می‌شود عملا و افراد با حد نصاب پایین وارد دانشگاه می‌شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین اظهارکرد: سهمیه 25 درصدی که در گذشته به جانبازان و ایثارگران اختصاص داشت، عملا تکمیل نمی‌شد و باقی مانده ظرفیت به داوطلبان آزاد اختصاص پیدا می‌کرد و در حال حاضر علاوه بر سهمیه قبلی، 5 درصد مجددا به خانواده های ایثارگران اختصاص پیدا کرد که با احتساب این امر داوطلبان ایثارگر در مجموع از سهمیه 30 درصدی در آزمون سراسری بهره‌مند می‌شوند و این مساله شرایط را برای داوطلبان آزاد که می‌توانستند در صورت خالی ماندن ظرفیت از این سهمیه استفاده کنند دشوارتر می‌کند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha