به گزارش ایسنا، حجت الاسلام عادل گل حسینی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در میاندوآب تصریح کرد: امروز تئوری جدیدی با عنوان جایگزینهای مجازات حبس برای برخی مجرمان داریم که محکومیت ها را به سمت وسوی مجازات جایگزین حبس سوق داده و جمعیت کیفری زندان ها را کاهش داده است. هم اکنون 1080 نفر زندانی در زندان میاندوآب هستند که این رقم چهار برابر ظرفیت اسمی زندان است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته تعداد ۶۱ هزار و ۳۰۰ پرونده در محاکم قضایی میاندوآب مطرح شده است، تصریح کرد: این رقم در مقایسه با سال ماقبل آن 13 درصد افزایش را نشان می می دهد لذا باید در راستای کاهش پرونده های قضایی و میزان وقوع جرم تلاش کنیم.
حجت الاسلام گل حسینی ادامه داد: هم اکنون ضرب و جرح بیشترین آمار جرم را در میاندوآب دارد و پزشکی قانونی در سال گذشته 2997 پرونده را مورد بررسی قرار داده است.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی یک دستگاه خدمات رسان است، اظهار کرد: دفاع شجاعانه و قدرتمندانه از عدالت از جمله نقش ها و وظایف دستگاه قضایی است.
حجت الاسلام گل حسینی با اشاره به جذب ۵۰ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی در شوراهای حل اختلاف در دو سال گذشته، گفت: دادگاه کیفری یک نیز در شهرستان میاندوآب برای رسیدگی به پرونده های مربوطه هفت شهرستان جنوب استان تشکیل یافته است.
وی به وجود ۱۵ شعبه شورای حل اختلاف در میاندوآب اشاره کرد و گفت: یک شعبه در شهر باروق و ۳۵ شعبه شورای حل اختلاف روستایی نیز در میاندوآب وجود دارد که به اختلافات رسیدگی می کنند هر چند شورای های حل اختلاف روستایی سازشی هستند و نمی توانند رای صادر کنند.
رئیس دادگستری میاندوآب هم چنین با اشاره به راه اندازی دفتر الکترونیک خدمات قضایی در میاندوآب، اظهار کرد:۶۳ درصد ابلاغ های قضایی در میاندوآب به صورت الکترونیکی است و در کنار آن توسط ضابطین قضایی نیز تعداد ۷۵ هزار و ۲۴۳ فقره اوراق قضایی ابلاغ شده است.
انتهای پیام
نظرات