• پنجشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97032411293
  • خبرنگار : 71474

شرکت های دولتی‌ رکورددار بیشترین تاخیر در پروازها

شرکت های دولتی‌ رکورددار بیشترین تاخیر در پروازها

سازمان هواپیمایی جدیدترین آمار از پروازهای داخلی انجام شده در فرودگاه مهرآباد در اردیبهشت امسال را اعلام کرده که بر اساس آن درصد تاخیر پروازی اکثر شرکت‌های هواپیمایی کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، در حالی که در ماه‌های قبل تعداد زیادی از ایرلاین‌ها بیش از ۵۰ درصد از پروازهایشان را در فرودگاه مهرآباد با تاخیر انجام می‌دادند، در آمارهای جدید هیچ یک از شرکت‌های هواپیمایی ایرانی بیش از ۵۰ درصد تاخیر نداشته‌اند و به این ترتیب آمارها بهبود نسبی را نشان می‌دهد.

از نظر تعداد پروازهای انجام شده در اردیبهشت ماه، شرکت ایران ایر توانسته جایگاه شرکت آسمان را از آن خود کند و با بیش از ۸۴۰ پرواز فعال‌ترین ایرلاین ایرانی در این فرودگاه لقب گیرد. پس از آن شرکت هواپیمایی ماهان با ۷۲۴ و آسمان با ۶۷۷ پرواز در رتبه‌های بعدی هستند. در این آمار شرکت پویا ایر با ۲۷ پرواز و شرکت ساها با ۵۲ پرواز کمترین فعالیت را در اردیبهشت امسال به نام خود ثبت کردند.

در بخش تعداد پروازهای به موقع، شرکت ماهان با ثبت ۵۶۶ پرواز بهترین عملکرد را داشته و پس از آن شرکت‌های ایران ایر و آسمان قرار گرفته‌اند. از نظر تعداد پروازهای تاخیری نیز باز ایران ایر صدرنشین شده و شرکت‌های آسمان، آتا و زاگرس در رتبه‌های بعدی هستند.

از نظر عملکرد شرکت‌های هواپیمایی، پویا ایر توانسته آمار خود را حفظ کند اما در فهرست جدید شرکت هواپیمایی معراج جایگاه نخست را از آن خود کرده و در آمارهای جدید این دو شرکت به ترتیب ۸۱ و ۸۳  درصد از پروازهایشان را به موقع انجام دادند.

پس از آنها شرکت هواپیمایی ساها با ۷۹، ماهان با ۷۸ و ایران ایر تور با ۷۵ درصد پرواز به موقع از ایرلاین‌های خوش قول در سفرهای اردیبهشت بوده‌اند.

در حوزه پروازهای تاخیری دو شرکت هواپیمایی آسمان و کارون با ثبت ۵۰ درصد تاخیر بدترین عملکرد را داشتند و پس از آن ایران ایر و آتا ایر با ۴۹ درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.

از نظر سهم شرکت‌ها در کل تاخیرات به ثبت رسیده ایران ایر با ۱۸ درصد و آسمان با ۱۵ درصد بیشترین سهم را داشتند و پس از آن شرکت آتا ایر با ۱۲ درصد در رتبه بعدی قرار دارد.

در این آمارها دو شرکت معراج و پویا ایر با صفر درصد نقشی در بالا رفتن میزان تاخیرات اردیبهشت نداشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۳-۲۴ ۱۱:۱۵

از قدیم گفتن اگر یه کویر شنزار رو به دولت و مدیران دولتی تحویل بدی یکی دو ساله در اون شنزار شن کم میاد. خیلی شبیه به حال و روز این روزای خیلی چیزاست :)