علی بختیار در گفتوگو با ایسنا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان و انتقاد نسبت به مدیریت فعلی و سابق سازمان صدا و سیما بیان کرد: همان طور که مقام معظم رهبری حول موضوع رسانه ملی و ممنوعیتهای این رسانه مطالبی را بیان کردند باید بگوییم که وظیفه رسانه ملی رعایت تمام جوانب به دور از گرایشهای سیاسی و رعایت انصاف و عدالت است.
وی در ادامه گفت: رسالت یک رسانه این است که واقعیات جامعه را منعکس کند و با یک نگاه انتقادی حرف مردم و مشکلات و معضلات آنها را منعکس سازد. در رابطه با کارهای انجام شده در کشور در طول چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخشهای مختلف از قبیل مجلس و دولت کشور را اداره کردند و رسانه ملی باید در این زمینه به طور واقع بینانه اطلاع رسانی کند.
نماینده مردم گلپایگان در مجلس گفت: ضعفهایی در این سازمان وجود دارد از قبیل نگاهها و جهتها و نحوه تنظیم برنامهها که گاهی با یک نگاه و یک گرایش سیاسی خاص دیده میشود و از رعایت عدالت و انصاف فاصله میگیرد. در بیان واقعیتها و کارهایی که انجام شده و باید انجام شود و همچنین وجود یک نگاه انتقادی سازنده دچار ضعفهایی در صدا و سیما و رسانه ملی هستیم که در حوزهی برنامههای ملی مشهودتر است.
این عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند در مدیریت سازمانها باید از نیروهای جوان و انقلابی استفاده شود، بیان کرد: همه بخشهای کشور به یک نوسازی و جوان گرایی نیاز دارد. بدنه اجرایی کشور کمی پیر شده و این پیری باعث عدم تحقق و کم تحرکی در خیلی از بخشهای اجرایی کشور شده است. لذا ضروری است که در این جهت صدا و سیما بتواند به سمت استفاده از مدیران جوان و مبتکر حرکت کند.
بختیار خاطرنشان کرد: علی رغم ضعفهایی که رسانه ملی دارد، نقاط قوتی نیز در صدا و سیما وجود دارد به عنوان مثال برنامههایی با رویکرد ابتکاری در صدا و سیما دیده میشود و تداوم یافته است نظیر برنامه جشن رمضان و سایر برنامهها که در مقطع زمانی خاصی که در صدا و سیما برگزار میشود و بسیار ارزشمند است. صدا و سیما باید نسبت به برطرف شدن ضعفها و تقویت نقاط مثبت خود اقدام کند.
انتهای پیام
نظرات