• چهارشنبه / ۹ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 97030904725
  • خبرنگار : 71480

وزیر کشور در جمع استانداران:

باید در افزایش رضایتمندی مردم اهتمام و توجه ویژه داشته باشیم

باید در افزایش رضایتمندی مردم اهتمام و توجه ویژه داشته باشیم

وزیر کشور با بیان اینکه استانداران باید محور وحدت و انسجام در سطح ملی باشند، گفت: مخرج مشترک وحدت و انسجام داخلی و اعتماد سازی و تقویت اعتماد و ایجاد نشاط و امید و افزایش کارآمدی رضایتمندی مردم است، بنابراین باید در افزایش رضایتمندی مردم اهتمام و توجه ویژه داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور  در همایش استانداران سراسر کشور که در محل این وزارتخانه برگزار شد با بیان اینکه ایران تاثیرگذاری استراتژیکی در منطقه دارد، اظهار داشت: توازن منطقه ای بدون ایران امکان پذیر نیست.

وی در ادامه افزود: ایران از منظر نفوذ معنوی و قدرت هماهنگ کنندگی و توانمندی های استراتژیک و نظامی در منطقه کشوری است که نمی‌توانند جمهوری اسلامی ایران را در مسائل منطقه نادیده بگیرند.

وزیر کشور با بیان اینکه در سال ۹۲ ایران هراسی و انزوای ایران در مجامع بین المللی در بالاترین سطح خود قرار داشت، اضافه کرد: اکنون شرایط کاملا متفاوت است و ایران در دنیا به عنوان کشوری به شمار می رود که در مسائل منطقه ای و بین المللی روی آن حساب باز می‌کنند همچنین پس از خروج آمریکا از برجام نیز تمام کشورها از ایران حمایت کردند.

رحمانی فضلی تاکید کرد: انسجام و وحدت داخلی در شرایط کنونی بسیار مطلوب و خوب است لذا بی حوصلگی برخی افراد از انتقادات را نباید به عنوان اختلاف و انشقاق مطرح کنیم بالاخره در جمهوری اسلامی ایران آزادی بیان و رسانه وجود دارد و از طرفی دیگر تفکرات مخالف دولت هم حضور دارند و فکر و مسائل خود را دارند که آزادانه حرف خود را بیان می‌کنند اما انتظار مردم و کسانی که اداره حکومت را برعهده دارند این است که وقتی دولتی با رای مردم بر سر کار می آید و می خواهد کشور را اداره کند مخالفان باید به حدی از بلوغ سیاسی رسیده باشند که دولت را حمایت کنند زیرا این دولت برگزیده همه ملت است و نباید در فضا و شرایط رقابت خصمانه با دولت قرار بگیرند و این را ضعف در بلوغ سیاسی می‌دانیم.

وی ادامه داد: هرچند این مسئله به نفع هیچ کس نیست و مردم نیز این مسائل را به خوبی می‌فهمند و قضاوت و داوری می‌کنند هر چقدر هم صدای مخالفان بلند باشد اما داوری مردم در مقاطع حساس نشان خواهد داد که تحلیل مردم درست و عاقلانه است و نمی شود مردم را با صدای بلند از حقیقت بازداشت، باید به فرمایش رهبر معظم انقلاب توجه داشته باشیم ایشان به عنوان عمود خیمه انقلاب و راهبر اصلی به طوری که همه ما به صورت اعتقادی و قانونی جایگاه ولایت فقیه را در کشور پذیرفتیم باید سخنان ایشان را قبول کرده و متناسب با خواست ایشان حرکت کنیم.

وزیر کشور گفت: باید کار خود را در جایگاه دولت با قدرت و قوت ادامه دهیم و همه دستگاه ها موظف هستند با استانداران به عنوان نهادهای حاکمیتی منبعث از نظام بر اساس چهارچوب و ساختارهای موجود همکاری و هماهنگی داشته باشند.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: در داخل نیازمند وحدت و انسجام داخلی هستیم این مسئله با حرف و شعار موثر نخواهد بود بلکه باید در عمل این اتفاق بیافتد همچنین تعامل استانداران در انسجام و وحدت داخلی بسیار موثر است و استانداران باید محور وحدت و انسجام در سطح ملی باشند، هر استاندار باید متناسب با اقتضای منطقه ای در راستای انسجام و وحدت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

وی با بیان اینکه متشکل ترین حوزه ای که می تواند در جهت وحدت و انسجام داخلی کمک کند حوزه سیاسی است افزود: در حوزه سیاسی احزاب و جریانات و گروههای زیادی داریم که در برهه‌های مختلف از جمله انتخابات حضور باشکوه داشتند همچنین در مقاطع مختلف احزاب و جریانات همراهی خوبی کردند و به کمک وزارت کشور آمدند، در مسئله تنش های اجتماعی همانند حوادث دیماه احزاب دلسوزانه وارد شدند و به کمک وزارت کشور آمدند لذا باید از ظرفیت گروه‌ها و جریانات و احزاب در وحدت ملی و انسجام داخلی استفاده کنیم.

وزیر کشور ادامه داد: در راستای انسجام و وحدت داخلی منشور گفتگوی سیاسی را ابلاغ کردیم که باید با استفاده از این منشور زمینه‌های گفتگوی سیاسی را در استانها ایجاد کنید همچنین سعی کنید برای گروه‌های سیاسی محورهای تعیین کننده انسجام و وحدت را ایجاد کنید، استانداران باید با همه صنوف و طبقات و اقشار مختلف جامعه ارتباط داشته باشند و آنها را در انجام امور استان مشارکت واقعی و جدی و عملی بدهند.

رحمانی فضلی با تاکید بر ضرورت تقویت اعتماد و امید و نشاط در جامعه گفت: موضوع اعتماد مردم به نظام و دولت را باید در دستور کار قرار دهیم و تمام کارهای مثبت و موثری که در کشور صورت می‌گیرد باید به اطلاع مردم برسد در مسئله اقتصادی با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام گرفت و شورای اقتصاد مقاومتی که پای کار آمد دولت توانست در سال گذشته برای ۸۰۰ هزار نفر از یک میلیون نفری که در سال گذشته وارد بازار کار شدند اشتغال ایجاد کند و این آمار به نسبت دولت قبل بسیار خوب است اما از طرف دیگر شاهد حضور بیش از دو میلیون افراد جویای کار انباشته شده در سال‌های قبل هستیم بنابراین این دستاوردها و اقدامات دولت و مشکلات و چالش ها باید برای مردم تشریح شود تا به کمک مردم و همراهی آنها بتوانیم کارها را به نحو احسن پیش ببریم.

وی با تاکید بر اینکه طرح کارآمدی و موفقیت و فعالیت های دولت در بخش های مختلف به عنوان یک امر منسجم در دستور کار استانداران باشد، اظهارداشت: استانداران از ظرفیت صدا و سیما و روابط عمومی و رسانه های جمعی و فضای مجازی برای طرح کارآمدی و موفقیت‌های دولت استفاده کنند، همچنین با توانمندی ان جی او ها و سازمان های مردم نهاد از ظرف آنها در پیشبرد برنامه ها استفاده کنید.

وزیر کشور با بیان اینکه در اعتماد سازی و مشارکت اقتصادی باید کار را به بخش خصوصی واگذار کرد افزود: اعتقاد رئیس جمهور و معاون اول و دولت این است که کارها را به بخش خصوصی واگذار کنیم استان ها هم به تبعیت از این اعتقاد باید امور را به بخش خصوصی واگذار کنند.

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه باید امید و نشاط را در جامعه تزریق کنیم بر تقویت امید در کشور تأکید کرد و افزود: باید از ظرفیت فضای مجازی برای تقویت امید و نشاط و تشریح اقدامات و برنامه‌های دولت استفاده کنیم همچنین استانداران نسبت به دروغ پراکنی جریانات خبری و فضای مجازی روشنگری و شفاف‌سازی کنند.

وی با بیان اینکه باید تحولات جامعه را از صاحبان علم و اندیشه و عمل بشنویم گفت: مطالبه گری حق مردم است و شما استانداران در استانها به عنوان نماینده عالی دولت باید این مطالبات را به رسمیت شناخته و برای آنها برنامه داشته باشید.

وزیر کشور با اشاره به برگزاری ششمین جلسه شورای اجتماعی کشور در محضر مقام معظم رهبری اظهارداشت: براساس گزارش های ارائه شده در این جلسه ایشان نیز حرکت کلی را مورد تایید قرار دادند اما ایشان انتظار حرکت فوق العاده در مسئله رفع آسیب‌های اجتماعی دارند که همه ما باید بکوشیم با اجرای مصوبات شورای اجتماعی و ساماندهی مسائل اجتماعی این امر تحقق یابد و استانداران باید این موارد را پیگیری کنند.

رحمانی فضلی از استانداران خواص ضعف و مشکلات دستگاه ها را احصا کنند، افزود: پیچیدگی بروکراسی اداری در استان‌ها را حل کنید و ان شالله مابقی این بروکراسی در تهران نیز پیگیری خواهد شد همچنین استانداران جلسات شورای اشتغال و اقتصاد و ...را به طور مرتب برگزار و پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه مسائل امنیتی را باید با مدیریت نرم حل کنیم، تاکید کرد: نباید بگذاریم مسائل صنفی و اداری و اجتماعی  تبدیل به مسائل امنیتی شود مطالبات مردم را پیگیری کنیم و نباید مطالبات مردم انباشته شود دستگاه‌های متولی در این زمینه مسئول هستند و باید در زمینه اتفاقات اجتماعی که ناشی از ضعف عملکرد آنهاست پاسخگو باشند.

وزیر کشور تصریح کرد: مخرج مشترک وحدت و انسجام داخلی و اعتماد سازی و تقویت اعتماد و ایجاد نشاط و امید و افزایش کارآمدی رضایتمندی مردم است بنابراین باید در افزایش رضایتمندی مردم اهتمام و توجه ویژه داشته باشیم. در همین راستا  به فرمانداران تاکید شده که در هر اداره ای که می بینند پاسخگویی مناسبی به مردم ارائه نمی شود به سرعت آن را به استان گزارش کنند و استانداران نیز موظفند ظرف ۲۴ ساعت این مسائل را پیگیری و رفع کنند.

رحمانی فضلی تاکید کرد: استانداران در تلاش خواهند بود که سیاست‌های استانی یشان منطبق با سیاست ملی همجوار با سیاست خارجی باشد و کارها را پیش ببرند همیشه مدافع این سیاست‌ها بوده اند و هیچ محدودیتی در دفاع از سیاست های دولت در عرصه سیاست خارجی قائل نشده ایم و حتما این کارها باید صورت بگیرد و این کارها هم صورت گرفته است انشالله بتوانیم این مقطع را همانند گذشته به خوبی پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha