بهرام پارسایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: انتخابات امروز هیات رییسه مجلس تنها انتخابات جدی هیات رییسه در ادوار گذشته بود. در این انتخابات فراکسیون امید روی تصمیم خود ماند و به باور سیاسی خود عمل کرد این در حالی است که پایداریها که میگفتند تا آخر هستیم بعد از انتخابات دور اول ریاست صحنه را خالی کردند و جا زدند و همین ائتلاف پایداریها و مستقلین موجب ریاست مجدد آقای لاریجانی شد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه فراکسیون امید برنده سیاسی و اخلاقی این انتخابات بود، گفت: در این انتخابات وزن واقعی فراکسیون امید مشخص شد. ما پیمانشکنی نکردیم در حالی که این اتفاق در فراکسیونهای دیگر افتاد. همچنین شعارهایی از سوی برخی اصلاحطلبان مطرح میشد که کاندیداتوری آقای عارف موجب از دست دادن کرسی آقای مطهری در نایب رییسی میشود در حالی که روند انتخابات نشان داد چنین دغدغهای جایی نداشته است یا اینکه گفته میشد ما با پایداریها بستهایم به روشنی معلوم شد چنین چیزی نبوده چرا که آقای حاجی بابایی پشت تریبون مجلس در اقدامی که شاید تخلف بود، علنا از آقای لاریجانی حمایت کرد و به نفع ایشان کنار رفت؛ پس این حرفها قضاوت زود هنگام بود.
سخنگوی فراکسیون امید بر تاکید بر اینکه اصلاحطلبان باید در راستای تقویت فراکسیون امید گام بردارند و برای تقویت بیشتر آن با این فراکسیون همراهی کنند، گفت: فراکسیون امید همچنین طبق باورهای سیاسی خود یک اهل تسنن و سه نفر از خانمها را در لیست ۱۲ نفره خود گنجاند و نهایتا دو نفر به کرسیهای فراکسیون امید در هیات رییسه اضافه شد.
وی در پایان اظهار کرد: تجربه دو سال گذشته مجلس نشان میدهد ما هر وقت ائتلاف کردهایم لطمه خوردهایم. سال گذشته ائتلاف کردیم اما به خاطر پیمانشکنی موفق نشدیم در حالی که امسال از هویت سیاسی اصلاحطلبی دفاع کردیم و مجلس هم از حالت انفعال خارج شد.
انتهای پیام
نظرات