به گزارش ایسنا، «ایوب ایرانیفام» در گفتوگو با خبرنگاران با تأکید بر سالم بودن قارچهای خوراکی واحدهای تولیدی مجوزدار استان، اظهار کرد: مردم میتوانند قارچ مورد نیاز خود را از این طریق تهیه کنند.
وی گفت: مسمومیتهای انسانی که اخیراً با مصرف قارچ در برخی استانهای کشور رخ داده بر اثر مصرف قارچهایی است که به طور فصلی توسط برخی افراد بومی شهرستانها از عرصههای منابع طبیعی برداشت و عرضه میشود که خوشبختانه در استان آذربایجانشرقی قارچهای سمی عرضه نشده است و هیچ مسمومیت ناشی از مصرف این گونه قارچ گزارش نشده است.
ایرانیفام با بیان اینکه 12 واحد تولید قارچ خوراکی دارای مجوز استان و 900 واحد در سطح کشور فعال و هزاران نفر در این واحدها مشغول کار هستند، افزود: سالانه 150 هزار تن قارچ خوراکی در سطح کشور تولید میشود.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف قارچ حدود یک کیلوگرم است، ادامه داد: کمبودی در زمینه تولید این محصول وجود ندارد و قارچهای عرضه شده در فروشگاهها و مراکز معتبر هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات