به گزارش ایسنا، این کانون در نامهای رسمی اعلام کرده که پس از انجام جلسهای در تاریخ ۵ خردادماه امسال با حضور وزیر راه و شهرسازی، رییس سازمان راهداری و نمایندگان حاضر در صنوف مختلف رانندگان تصمیماتی اتخاذ شده که پیش بینی میشود اجرای آنها در دستور کار قرار گیرد و از اینرو اعتراضات پایان خواهد یافت.
افزایش قیمت حمل کالا تا ۲۰ درصد یکی از اصلیترین دلایلی است که این کانون در شرح علت تصمیم خود به توقف اعتصاب از آن سخن گفته است.
تغییر در روش محاسبه نرخ جابهجایی کالا به تن – کیلومتر که بررسیهای آن به زودی آغاز خواهد شد، راهاندازی کارگروهی با حضور نمایندگان بخشهای مختلف برای بررسی مشکلات و تصمیمگیری تخصصی در این حوزه و همچنین سالمسازی و برخورد با تخلفات دریافت کمیسیونهای اضافی توسط شرکتهای حمل و نقل بخش دیگری از تصمیماتی است که در جریان جلسه اخیر اتخاذ شده است.
همچنین هیات مدیره کانون انجمنهای صنفی رانندگان روز گذشته جلسهای در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی داشته که در جریان آن با دستور رئیس این کمیسیون مقرر شده کمیته ویژه مطالبات رانندگان که پیگیر خواستههای آنها باشند، تشکیل شود و همچنین سازمان تامین اجتماعی مشکلات بیمه رانندگان را پیگیری کند.
به دنبال این تصمیمات این کانون از رانندگان خواسته که با توجه به دادن قول مساعد برای تامین امنیت جادهها و جلوگیری از سوءاستفاده معاندان جمهوری اسلامی و رفع نگرانی مردم برای تامین مایحتاج خود رانندگان طبق روال قبل نسبت به بارگیری و رساندن محصولات به صاحبان کالا اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، در روز ابتدایی هفته جاری وزیر راه و شهرسازی در جلسهای که با حضور نمایندگان رانندههای خودروهای بینشهری برگزار شد به آنها وعده داد که مشکلاتشان در کوتاهترین زمان ممکن حل خواهد شد.
در طول روزهای گذشته با همکاری مجلس شورای اسلامی و دولت بحث افزایش نرخ کرایه، کاهش مشکلات رانندگان در حوزه تامین تجهیزات و لوازم یدکی و همچنین در نظر گرفتن شغل آنها به عنوان یکی از مشاغل سخت نهایی شده بود.
طبق اعلام معاون حمل و نقل سازمان راهداری در حال حاضر در بسیاری از استانهای کشور رفت و آمد کامیونها و جابهجایی بار توسط آنها به روال عادی بازگشته است.
انتهای پیام
نظرات