• دوشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97030703535
  • خبرنگار : 71474

اطلاعیه انجمن صنفی کامیون‌داران برای پایان اعتراضات

اطلاعیه انجمن صنفی کامیون‌داران برای پایان اعتراضات

کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای سراسر کشور رسما اعلام کرد که اعتراض رانندگان کامیون‌ها که از چند روز قبل آغاز شده بود به پایان رسیده است.

به گزارش ایسنا، این کانون در نامه‌ای رسمی اعلام کرده که پس از انجام جلسه‌ای در تاریخ ۵ خردادماه امسال با حضور وزیر راه و شهرسازی، رییس سازمان راهداری و نمایندگان حاضر در صنوف مختلف رانندگان تصمیماتی اتخاذ شده که پیش بینی می‌شود اجرای آنها در دستور کار قرار گیرد و از این‌رو اعتراضات پایان خواهد یافت.

افزایش قیمت حمل کالا تا ۲۰ درصد یکی از اصلی‌ترین دلایلی است که این کانون در شرح علت تصمیم خود به توقف اعتصاب از آن سخن گفته است.

تغییر در روش محاسبه نرخ جابه‌جایی کالا به تن – کیلومتر که بررسی‌های آن به زودی آغاز خواهد شد، راه‌اندازی کارگروهی با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف برای بررسی مشکلات و تصمیم‌گیری تخصصی در این حوزه و همچنین سالم‌سازی و برخورد با تخلفات دریافت کمیسیون‌های اضافی توسط شرکت‌های حمل و نقل بخش دیگری از تصمیماتی است که در جریان جلسه اخیر اتخاذ شده است.

همچنین هیات مدیره کانون انجمن‌های صنفی رانندگان روز گذشته جلسه‌ای در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی داشته که در جریان آن با دستور رئیس این کمیسیون مقرر شده کمیته ویژه مطالبات رانندگان که پیگیر خواسته‌های آنها باشند، تشکیل شود و همچنین سازمان تامین اجتماعی مشکلات بیمه‌ رانندگان را پیگیری کند.

به دنبال این تصمیمات این کانون از رانندگان خواسته که با توجه به دادن قول مساعد برای تامین امنیت جاده‌ها و جلوگیری از سوء‌استفاده معاندان جمهوری اسلامی و رفع نگرانی مردم برای تامین مایحتاج خود رانندگان طبق روال قبل نسبت به بارگیری و رساندن محصولات به صاحبان کالا اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، در روز ابتدایی هفته جاری وزیر راه و شهرسازی در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان راننده‌های خودروهای بین‌شهری برگزار شد به آنها وعده داد که مشکلات‌شان در کوتاه‌ترین زمان ممکن حل خواهد شد.

در طول روزهای گذشته با همکاری مجلس شورای اسلامی و دولت بحث افزایش نرخ کرایه، کاهش مشکلات رانندگان در حوزه تامین تجهیزات و لوازم یدکی و همچنین در نظر گرفتن شغل آنها به عنوان یکی از مشاغل سخت نهایی شده بود.

طبق اعلام معاون حمل و نقل سازمان راهداری در حال حاضر در بسیاری از استان‌های کشور رفت و آمد کامیون‌ها و جابه‌جایی بار توسط آنها به روال عادی بازگشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۳-۰۷ ۱۶:۱۵

اعتصاب پایان یافت ولی به بهای شکستن کمر مردم .هدف رانندگان افزایش کرایه بود که اونهم به ضرر مردمه.طوری میگین اعتصاب تموم شد اینگار که

avatar
۱۳۹۷-۰۳-۰۷ ۲۱:۳۲

کرایه ها از اول بالا بود شاید کسی باور نکنه خدا وکیل بالا هست کرایه اگه میره بالا دستمزد بقیه مشاغل هم بالا میره نه خدا وکیلی الان یک کشاورز بدبخت یک سال زحمت کشیده یک محصولی عمل اورده هزینه برداشت هزینه سنگین کرایه دلال بی انصاف و..... دیگه خود دانید

avatar
۱۳۹۷-۰۳-۰۷ ۱۸:۴۶

ای کاش معلم و کارگر و کارمند و پرستار هم میتونستن جاده ها و خطوط آهن رو ببندند تا شاید کسی به دادشان برسد ! ظاهرا زبان زور و تهدید، بهتر از منطق و استدلال، کارساز است ....

avatar
۱۳۹۷-۰۳-۰۹ ۱۱:۳۴

شرایط راننده ها از همه سخت تره .نه پشتیبانی میشن نه چیز دیگه ،هزینه ها بالاست کرایه ها پایین .زور نیست حقشون رو میخان یه کارمند خیلی راحت تر نون در میاره نه آفتاب میخوره نه یخبندان اما راننده چی

avatar
۱۳۹۷-۰۴-۰۲ ۰۰:۱۶

بطور عادلانه حل شود مشکل راننده گان

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۰۲ ۱۹:۲۴

بجای فکر بحال رانندگان متاسفانه تامین اجتماعی از آب گل آلود ماهی گرفته و حق بیمه تیر ماه سال 1397 مقدار 31000 تومان افزایش داده وبه 232.686 تومان رسانده است