غلامعلی دهقان در گفتوگو با ایسنا، در این رابطه اظهار کرد: تا قبل از روی کار آمدن روحانی در سال 92 بنا به دلایل مختلف چند سالی بود که خانه احزاب تعطیل شده بود. خوشبختانه با برگزاری جلساتی در سطح وزیر و معاون سیاسی وزارت کشور و همچنین نمایندگان احزاب، خانه احزاب مجدد افتتاح شد. از این اتفاق میتوان به عنوان یکی از دستاوردهای دولت در حوزه سیاست داخلی یاد کرد.
وی ادامه داد: احزاب طی این چند سال فعال شدند، همایشها و کنگرههای متعددی برگزار کردند و با توجه به نگرانی که نسبت به قانون احزاب تصویب شده در مجلس گذشته وجود داشت، بازنگری نسبت به این قانون مورد توجه قرار گرفت. وزارت کشور از پیشنهاد احزاب برای تغییر قانون احزاب استقبال کرد تا قانونی مطابق با شرایط روز کشور شکل بگیرد.
این فعال سیاسی گفت: درخواست احزاب از دولت این است تا نگاه امنیتی نسبت به فعالیت احزاب را کاهش دهد.
وی با اشاره به اخذ مجوز توسط احزاب جدید از وزارت کشور گفت: دولت تلاش کرد تا با فضا دادن به احزاب سیاسی فضای سیاست داخلی را به روی اکثریت بگشاید.
دهقان با اشاره به رای 24 میلیونی حسن روحانی، گفت: مهمترین وعدهای که می توان به عنوان نقطه اشتراک نظر همه حامیان آقای روحانی به آن اشاره کرد، وعده ارتباط با جهان و برطرف کردن ایرانهراسی بود.
وی افزود: خوشبختانه هم در دولت پیشین و هم طی یک سال گذشته این تعامل توسط دستگاه دیپلماسی ایران با کشورهای دنیا وجود دارد. حتی وقتی ترامپ از برجام خارج شد، دولت با تدبیر و درایت و حوصله در دام سیاست وی نیفتاد و با برقراری ارتباط با اتحادیه اروپا نشان داد که به دنبال تعامل سازنده با جهان است. دستگاه دیپلماسی ایران نشان داد که برخلاف آنچه که پیش از آن افکار عمومی دنیا تصور می کرد ایران بدعهدی نکرده و آمریکا زیر قول خود زده است.
این عضو حزب اعتدال و توسعه با اشاره به دیدار روحانی با ملک عبدالله شاه اردن در حاشیه کنفرانس اسلامی گفت: این دیدار نیز معنادار است و برای دنیا پیغام دارد؛ آن هم این است که ما می توانیم با کشورهای عرب منطقه تعامل داشته باشیم و اگر مثل اردن با ما تعامل خوبی داشته باشند ما نیز می توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم.
وی افزود: به خاطر همین سیاست است که همچنان اروپا خواهان ارتباط با ایران است. نزدیکی چین، روسیه و اتحادیه اروپا با ایران نیز انزوایی بینالمللی برای رئیسجمهور آمریکا ایجاد کرده است.
انتهای پیام
نظرات