• پنجشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۸:۳۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97022715413
  • خبرنگار : 71591

بدترین گذرواژه‌های جهان کدام‌اند؟

بدترین گذرواژه‌های جهان کدام‌اند؟

این گزارش به مرور مختصری بر بدترین رمزهای عبور و گذرواژه‌های ساخته و استفاده شده توسط کاربران اینترنت در جهان می‌پردازد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت entrepreneur، این روزها که هر لحظه خبری از گوشه و کنار جهان مبنی بر حمله سایبری و هک حساب‌های کاربری رایانه و گوشی هوشمند نظیر ای‌میل، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام به گوش می‌رسد، کاربران باید درباره افزایش امنیت سایبری حساب‌های کاربری خود دقت بیشتری کرده و اقدامات لازم را برای محافظت از اطلاعات شخصی خود انجام دهند.

بسیاری از متخصصان امنیت سایبری بر این باورند که بسیاری از کاربرانی که گرفتار حملات سایبری و نفوذ به حریم شخصی و اطلاعات رایانه‌شان می‌شوند، از گذرواژه‌های ناایمن و نادرستی استفاده می‌کنند که به هکرها این امکان را می‌دهد تا براحتی و بدون هیچ گونه زحمتی، رمز عبور قربانیان موردنظر را حدس زده و به اطلاعات خصوصی‌شان دسترسی پیدا کنند.

حالا آخرین گزارش و آمارهای منتشره از سوی متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری نشان می‌دهد که کاربرانی که براحتی در معرض هک و حمله سایبری قرار گرفته اند، از کلمات عبور و گذرواژه‌های بسیار ساده، ابتدایی و قابل حدسی استفاده کرده‌اند.

این گزارش به مرور مختصری بر مجموعه کلمات عبور و گذرواژه‌هایی که از امنیت سایبری بسیار پایین و ضعیفی برخوردارند، می‌پردازد که در زیر فهرست برخی از این رمزهای عبور ناایمن ذکر شده است:

۱۲۳۴۵

۱۲۳۴۵۶۷۸۹

۲۴۶۸

۱۳۵۷

نام کاربر

نام خانوادگی کاربر

نام همسر کاربر

تاریخ تولد کاربر

Abc۱۲۳

Abcdef

Password

I love you

Admin

Welcome

Monkey

Starwars

Dragon

Hello

Freedom

whatever

اما یکی از بزرگترین اشتباهات مهلکی که قربانیان حملات سایبری مرتکب می‌شوند، استفاده از یک کلمه کامل همانند « Freedom » و ترکیب آن با یک کلمه یا عدد دیگر است که برای کاربر معنادار و قابل یادآوری بوده و از آن طرف هم براحتی توسط هکرها هک نمی‌شود.

به گفته کارشناسان، یک ترفند کاربردی و مفید دیگری که می‌تواند به امنیت گذرواژه پست الکترونیک، حساب‌های کاربری گوشی و رایانه شما کمک کند، بهره‌گیری از سمبل‌ها و حروف غیر الفبایی همچون %، $، *، @ است.

در هر صورت، کاربران با در نظر گرفتن موارد فوق، باید رمز عبوری را انتخاب کنند که بتوانند آن را به راحتی به خاطر آورند و در ضمن، در هیچ جایی جز ذهن خود، آن‌ها را یادداشت نکرده و برای هیچ کس نیز آن را به زبان نیاورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha