• دوشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97022413193
  • خبرنگار : 71473

افزایش قیمت در بازار کم‌مشتری تلویزیون

افزایش قیمت در بازار کم‌مشتری تلویزیون

بیشتر برندهای تلویزیون بعد از نوسانات بازار ارز بین پنج تا ۱۰ درصد افزایش قیمت پیدا کرده است؛ این در حالی است که بازار رونق چندانی ندارد و به گفته فروشندگان، میزان تقاضا و خرید مطلوب نیست.

بر اساس گزارش میدانی ایسنا، انواع تلویزیون‌ها با امکانات، ویژگی‌ها و البته قیمت‌های مختلف در بازار پر زرق و برق لوازم صوتی و تصویری خودنمایی می‌کنند. به طور معمول خریداران بنا بر نیازها و انتظاراتی که از یک تلویزیون مناسب دارند کالای خود را انتخاب می‌کنند اما ممکن است با تنوع گسترده‌ تلویزیون‌ها در بازار، انتخاب تا حد زیادی برای مصرف‌کنندگان سخت شود.

نکته قابل توجه در بازار این روزهای لوازم صوتی و تصویری، تاثیر نوسانات بازار ارز روی قیمت‌هاست. به گفته فروشندگان، قیمت بیشتر برندهای تلویزیون بین پنج تا ۱۰ درصد گران شده است. این در حالی بود که در یک سال اخیر قیمت تلویزیون افزایش پیدا نکرده بود.

گفتنی است در میان اندازه‌های مختلف تلویزیون، تلویزیون‌های کوچکتر از ۴۰ اینچ عرضه کمتری در بازار دارند و بیشترین تقاضا متعلق به تلویزیون‌های ۴۰ تا ۵۵ اینچ است.

به گفته فروشندگان، اکثر خریداران ترجیح می‌دهند در میان تلویزیون‌های نسل جدید، اندازه‌های بزرگتر را برای خرید انتخاب کنند، چراکه کیفیت مطلوب‌تری از نظر تصویر دارند.

یکی از اولین قدم ها در پیشرفت تکنولوژی در تلویزیون، تولید صفحات پلاسمایی بود. کاربرد این صفحات نمایشگر این‌گونه است که با عبور نور لامپ‌های تصویر از گاز پلاسمای پشت صفحه نمایش، اشعه فرابنفش تولید شده که این امر موجب افزایش کیفیت تصویر می‌شود. بارزترین ویژگی‌ تلویزیون های پلاسمایی میدان دید بالای این صفحه نمایش است. به این صورت که از فاصله دور و از جهات مختلف تصویر با کیفیت مطلوب قابل رؤیت است.

شاید هنگام خرید با این پرسش روبرو شده باشید که نمایشگر LED و LCD چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. LED ها برای روشنایی صفحه نمایش خود به جای کریستال مایع که در صفحه نمایش‌های LCD استفاده می‌شود از دیودهای نورانی استفاده می‌کنند. به این ترتیب ضمن تولید نور بیشتر نسبت به  LCD ها تصویر را با کیفیت، شفافیت و وضوح بیشتری به بیننده ارائه می‌دهند. از طرفی LED ها میزان مصرف انرژی بسیاری کمتری نسبت به LCD ها دارند. همین ویژگی‌ موجب جذابیت بیشتر این محصول شده است.

یکی دیگر از پیشرفت های لوازم صوتی و تصویری، آمدن سینمای خانگی و تحول مهمی بود که باعث شد نسل ضبط ها و  DVD PLAYER از دور خارج شوند. اما با تولید نسل جدیدتر تلویزیون ها  چندان دور از ذهن نیست که تا چندی دیگر امکانات سینمای خانگی نیز روی تلویزیون ها تجهیز شود و سینمای خانگی هم دیگر کاربردی نداشته باشد.

به طور کلی مهمترین ویژگی و معیار مصرف کنندگان برای خرید تلویزیون، کیفیت مطلوب تصویر است و ممکن است بسیاری از امکانات و ویژگی‌های متعدد تلویزیون‌ها کارایی و اهمیت چندانی برای مصرف کننده نداشته باشد.

حضور تلویزیون‌های LCD ، LED ، smart، پلاسما، OLED  (خمیده) و نظایر آن در مدل‌های مختلف در بازار چشمگیر است و در میان برندهای شناخته شده لوازم صوتی و تصویری برندهای ال جی، سامسونگ و سونی بیشترین تقاضا را دارند.

به طور متوسط تلویزیون‌های کوچکتر از ۴۰ اینچ بین یک تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت دارند و قیمت اغلب تلویزیون‌های بالای ۴۰ اینچ از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شروع می‌شود که در اندازه‌ها، مدل‌ها و نسل‌های پیشرفته تر به حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

به عنوان نمونه تلویزیون LED Full HD ال جی ۴۷ اینچ به قیمت دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود. این تلویزیون در اندازه ۳۲ اینچ نیز یک میلیون و ۱۷۰ هزار تومان و در اندازه ۶۰ اینچ چهار میلیون و ۱۴۵ هزار تومان قیمت دارد.

همچنین تلویزیون OLED ال جی ۵۵ اینچ ۱۰ میلیون و ۳۶۵ هزار تومان عرضه می‌شود. تلویزیون LED Full HD سامسونگ ۴۶ اینچ نیز دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و همین تلویزیون با صفحه ۵۵ اینچ شش میلیون و ۵۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود. این تلویزیون در اندازه ۷۵ اینچ ۱۴ میلیون تومان قیمت دارد.

همچنین تلویزیون پلاسما سامسونگ ۵۰ اینچ یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد و همین تلویزیون با صفحه ۴۳ اینچ یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

تلویزیون LED سامسونگ هوشمند ۴۸ اینچ سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت این تلویزیون در اندازه ۵۵ اینچ به بیش از شش میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد.

تلویزیون LED ۴K ULTRA HD سامسونگ که جزو مدل‌هایی است که قیمت بالایی دارد در اندازه ۴۸ اینچ شش میلیون و ۴۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود و در اندازه‌های بزرگتر قیمت آن به بیش از ۱۵ میلیون تومان می‌رسد.

تلویزیون ۵۰ اینچ پلاسما ال جی دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. تلویزیون OLED ال جی ۵۵ اینچ ۱۲ میلیون ۴۵۰ هزار تومان قیمت دارد. تلویزیون LED هوشمند سونی ۴۰ اینچ نیز دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود. تلویزیون LED سونی ۷۰ اینچ ۱۰ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قیمت دارد.

 تلویزیون LED اسنوا (Snowa) هوشمند ۴۰ اینچ دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان قیمت دارد. تلویزیون LED ایکس ویژن ۴۸ اینچ نیز دو میلیون و ۱۲۰ هزار تومان قیمت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha