علی شکوری راد در گفتوگو با ایسنا در ارتباط با خروج آمریکا از "برجام" اظهار کرد: با اتخاذ دو رویکرد میتوانیم با شرایطی که ترامپ با خروج از برجام ایجاد کرده و پیش پای ما گذاشته است، مواجهه و چاره کنیم. یکی وحدت و اتحاد در درون نظام و دومی گسترش روابط بینالمللی است. با وحدت میتوانیم از تنگناهایی که پیش روی ما با ایجاد تحریمهای جدید قرار می گیرد، گذر کنیم. در عرصه بینالمللی هم ما باید بتوانیم روابط گستردهای ایجاد کنیم تا آمریکا نتواند در وادار کردن سایر کشورها برای همراه کردنشان با خود جهت اعمال تحریمهای جدید، موفق باشد.
وی ادامه داد: به نظر من باید در باب هر دوی این موضوعات کار شود. دولت باید توسط تمام جریانات سیاسی، کانونهای قدرت و همچنین مردم مورد حمایت قرار بگیرد؛ برای این که این کار صورت بگیرد باید زمینههایش فراهم شود.
شکوری راد در توضیح گفتههایش خاطر نشان کرد: زمینه ایجاد انگیزه برای حمایت از دولت در چنین شرایطی این است که فشارها از روی مردم برداشته شود تا مردم با حاکمیت احساس همدلی و همراهی کنند. از جمله فشارهایی که متاسفانه اخیرا اعمال شده، فیلترینگ تلگرام است که نارضایتی گسترده ای میان مردم ایجاد کرده است؛ برطرف کردن آن می تواند موجب خشنودی مردم و همراهی آنان شود.
وی یادآوری کرد که رفع حصر نیز از دیگر موضوعاتی است که باعث می شود همدلی مردم با دولت-حاکمیت بیشتر شود.
شکوری راد با تاکید بر ضرورت گشایش در فضای سیاست داخلی جهت تحکیم وحدت میان دولت، حاکمیت و مردم برای گذار از دوران خروج ترامپ از برجام و فشارهای احتمالی این تصمیم بر سیاست کشور گفت: اگر بخواهیم از دوران سختی که ممکن است آمریکا برایمان پیش بیاورد، بگذریم لازمهاش این است که وحدت و همدلی میان جامعه برقرار شود و همانطور که پیش از این گفتم این وحدت و همدلی ایجاد نمیشود مگر آنکه موانع بر سر راهش برداشته شود.
وی در پایان گفت که در چنین شرایطی لازم است تا هم مردم به حاکمیت نشان دهند که کنار هم هستند و هم حاکمیت به مردم نشان دهد که به نظرات آنان توجه با آنها همراهی می کند.
انتهای پیام
نظرات