• دوشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97021709102
  • خبرنگار : 71473

نگاهی به آخرین قیمت‌ها در بازار تبلت

نگاهی به آخرین قیمت‌ها در بازار تبلت

تبلت‌ها که از لوازم بازار دیجتال هستند بین ۶۰۰ تا بیش از دو میلیون تومان قیمت دارند و بعد از نوسانات در بازار ارز، هشت تا ۱۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

بر اساس گزارش میدانی ایسنا، ‌ تبلت‌ها که نقش یک کامپیوتر مطلوب را در اندازه کوچک ایفا می‌کنند، امکانات تلفن‌های همراه امروزی یا همان اسمارت فون‌ها را دارند و پیشرفت زیادی داشته‌اند که با استقبال خوبی هم از طرف مشتریان هماره شده‌اند ولی سازندگان به این فکر افتادند تا از این استقبال به نحوی دیگر استفاده کنند. آنها تبلت ها را همانند تلفن های هوشمند، عرضه کردند با این قصد که شباهت بیشتری به کامپیوترها داشته باشند. وجود چنین وسیله‌ای در بازار، به سرعت نظر کاربران به خود جلب کرد تا اینکه امروزه همگان وجود آنرا به رسمیت شناخته اند.  

تبلت‌ها در انواع مختلفی در بازار عرضه شده‌اند. یکی از بارزترین تفاوت‌های تبلت‌ها در اندازه صفحه نمایش آنهاست و بطور کلی تبلت ها در سه دسته اصلی قرار دارند.

۷  تا ۸ اینچ

این نوع تبلت، تبلت‌های کوچک به شمار می‌روند. کیفیت و قدرت این نوع تبلت ها، در مقایسه با انواع بزرگتر، معمولا ضعیف تر است ولی این ضعف، یک قاعده کلی نیست، چراکه امروزه تبلت هایی در بازار وجود دارند که از برخی مدلهای بزرگ نیز پرقدرت تر و با کیفیت تر هستند.  

۸ تا ۱۰ اینچ

این تبلت ها در طبقه متوسط و نیمه بزرگ قرار می گیرند. کیفیت و وضوح صفحه نمایش در این مدل تبلت بیشتر است. به دلیل اندازه بزرگتر، سخت افزار نسبتاً قوی تری هم در این تبلت ها استفاده شده است تا قدرت و کیفیت را توأم با یکدیگر ارائه دهد. 

۱۰ اینچ و بزرگتر

این تبلت ها بزرگترین تبلت های جهان به شمار می روند. به دلیل خاص بودن در اندازه و کیفیت، تعداد زیادی را نمی توان در بازار دید زیرا طرفداران زیادی ندارد. اصلی ترین مشکل این تبلت ها، اندازه بسیار بزرگ و وزن بالای آنهاست.

به طور کلی تبلیت‌ها بر اساس امکاناتشات رنج قیمتی متفاوتی دارند، اما نکته قابل توجه این است که همانند بیشتر لوازم دیجیتال در یکی - دو ماه اخیر پس از نوسانات بازار ارز قیمت تبلت‌ها هم تحت تاثیر قرار گرفته و بر اساس مشاهدات با افزایش حدود هشت تا ۱۰ درصدی روبرو شده اند.

نگاهی به قیمت بعضی از برندها و مدل‌های تبلت

انواع تبلت قیمت

Asus Fonepad ۷

۸۵۰ هزار تومان
Asus Google Nexus ۷ یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
Asus VivoTab Smart  دو میلیون تومان
Huawei MediaPad یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
گلکسی نوت ۱۰.۱ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
اکسپریا Z۲ یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
اکسپریا Z۳ یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
Lenovo IdeaTab A۱۰۰۰ ۴۵۰ هزار تومان

Lenovo IdeaTab A۳۰۰۰

۷۵۰ هزار تومان

Lenovo IdeaTab S۶۰۰۰

۹۰۰ هزار تومان
LG G Pad ۸.۳ یک میلیون تومان

Samsung Galaxy Note ۱۰.۱ ۲۰۱۴ Edition

دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان

Samsung Galaxy Note ۱۰.۱ N۸۰۰۰

یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان

Samsung Galaxy Tab ۳ ۸.۰

یک میلیون و ۱۵۰ هزا رتومان

Sony Xperia Tablet Z LTE

یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان

Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi

یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان

Sony Xperia Z۲ tablet

دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
نکسوس گوگل ۷ ۷۰۰ هزار تومان
مینی آی‌پد ۳ یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان

Apple iPad Air

دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

Apple iPad mini ۲

دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان 

هنگام خرید تبلت به چه نکاتی توجه کنیم؟

اصلی ترین موردی که باید در هنگام خرید و یا حتی پیش از خرید به آن توجه شود، پردازنده دستگاه است. این قطعه وظیفه اصلی پردازش اطلاعات و آماده سازی آن را بر عهده دارد. پس لازم است اگر اطلاعات کافی در این زمینه ندارید، مطلب مرتبط با انواع پردازنده ها را بخوانید تا موقع خرید، تصمیم گیری بهتری داشته باشید. ولی در این بین نکته ای وجود دارد. درست است که پردازنده قلب اصلی و تپینده دستگاه شماست ولی همه چیز هم نیست.

ویژگی دیگری که باید آن‌ را مد نظر داشته باشید، رم تبلت است. هرچه رم شما بالاتر باشد، سرعت کار و سرعت پاسخگویی تبلت شما بالاتر بوده و می توانید راحت‌تر و با اطمینان خاطر بیشتری با تبلت خود کار کنید.

نکته بعدی صفحه نمایش است. کاربران تبلت ها، چیزی بیشتر از یک صفحه نمایش بزرگ نمی بینند و با چیز دیگری بجز یک صفحه نمایش کار ندارند. پس اینطور می توان گفت که صفحه نمایش تبلت ها باید وضوح و کیفیت بسیار بالایی داشته باشد.

مورد دیگری که می توان به آن اشاره کرد، wifi یا بطور کلی شبکه های ارتباط اینترنتی است. همانطور که می دانید اصلی ترین کاربرد تبلت در اینترنت است پس چه خوب است از نسخه wifi قوی تری پشتیبانی کند یا اگر تبلتی که شما می خواهید، سیم کارت می خورد از شبکه های رایویی نسل جدیدتری پشتیبانی کند.

مورد بعدی که مهمترین نقش را در هنگام کار و استفاده از تبلت بازی می کند سیستم عامل است. تنها رابط کاری کاربر با سخت افزار و بهره مندی از سخت افزار تبلت خود، همین سیستم عامل است.  امروزه سازندگان ترجیح می دهند تا در تبلت های خود از سیستم عامل های معروف و پرطرفداری همچون اندروید، و IOS و ویندوز استفاده کنند.

تبلت ها بسیار حساس و ظریف هستند برای همین سازندگان هنوز نتوانسته اند حافظه زیادی را در آنها به کار ببرند. برخی مدل‌های تبلت به کارت خوان مجهز شده اند، یعنی می توان برای افزایش حافظه آنها، از کارت حافظه یا همان مموری کارت استفاده کرد ولی برخی دیگر این امکان را ندارند. پس هنگام خرید سعی کنید متناسب با نیاز خود انتخاب کنید زیرا تبلت ها با حافظه های بیشتر، قیمت بالاتری دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha