به گزارش ایسنا، علیرضا رحیمی در مطلبی در کانال تلگرامیاش با عنوان «سی سال پس از جنگ، مین ها همچنان قربانی میگیرند»، گفت: مناطق جنگی در چهار استان جنوبی و غربی همچنان و با از گذشت ۳۰ سال از پایان جنگ، آلوده به مین های برجامانده از زمان جنگ هستند. هر ماه انفجاری و در پی آن قربانیان و مصدومانی از ساکنان مناطق مرزی یا عابران خبرهای تلخی را رقم می زنند و در این کشت خاموش مین ها، مطالبه ای برای پاکسازی کامل مناطق وجود نداشته است.
وی با اشاره به تذکر کتبیاش به همراه ۶۵ نماینده از سلایق مختلف سیاسی به وزیران کشور، دفاع و اطلاعات درباره لزوم سرعت بخشی و پاکسازی کامل مناطق آلوده به مین افزود: اگر چه عملیات پاکسازی توسط واحدهای مربوط طی ساهای گذشته در حال انجام بوده اما با گذشت 30 سال از پایان جنگ زیبنده کشور نیست که هنوز در مناطقی الودگی مین و انفجار و تلفات جانی و صدمات جسمی و روحی برای ساکنان آن مناطق داشته باشیم.
رحیمی تاکید کرد که تجربیات و تجهیزات نیروهای مسلح ما بهاندازه کافی برای عملیات پاکسازی توانمندی و غنا دارد که نقطه پایانی بر این خطر قرار دهند لذا کافی است تا این موضوع در اولویت قرار گیرد. بر این اساس باتوجه به اهمیت جان هموطنان عزیزمان به جد پیگیر این موضوع خواهم بود اگر جواب و اقدام کافی انجام نشود سوال رسمی از وزیران مربوط طرح خواهم کرد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در اولویت قرار گرفتن پاکسازی در شورای تامین استانهای مربوط و فعالتر شدن یگانهای مربوط در نیروهای مسلح و زمانبندی برای نقطه پایان پاکسازی کل مناطق از اهم اقدامات قابل انتظار است. شایسته است وزیر کشور بعنوان مسئول امنیت کشور گزارشی را از روند اقدامات و وضعیت فعلی به مجلس و مردم ارائه دهد.
انتهای پیام
نظرات