به گزارش ایسنا، حجتالاسلام احمد سالک در نشست هم اندیشی نخبگان فرهنگی و سیاسی استان کردستان با کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجلس اظهار کرد: کمیسیون فرهنگی اعلام آمادگی میکند نظرات و پیشنهادات فعالان فرهنگی و سیاسی استان کردستان در حد امکان در رسالت قانونگذاری خود و نظارت و ارتباطات تعریف شده مردمی پیگیری کند.
وی با اشاره به راهاندازی سایت امام شافعی(رض) و ترجمه آن به شش زبان جهان افزود: راهاندازی این سایت در استان که توانسته 300 میلیون پیرو امام شافعی(رض) را تغذیه فکری و روحی کند، کار قابل تقدیری است.
وی با اشاره به برگزاری کنگره امام شافعی بیان کرد: پیش کنگرههای امام شافعی در داخل و خارج کشور برگزار شده که بازخوردهای خوبی داشته است به ویژه که این تحولات بعد از سفر مقام معظم رهبری به استان انجام گرفته، بسیار قابل تقدیر است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: دشمنان اسلام امروز هم چشم طمع به استانهای مرزی ما دارند اگر در اوایل انقلاب با اسلحه و توپ مسلسل دست به کشتار مردمی میزدند، امروز با فضای مجازی قلب ها و فکر و باورهای مردم را میبرند.از 348 ماهواره جهانی 117 ماهواره آن در ایران قابل رؤیت است. برروی این ماهواره ها هزاران شبکه ماهوارهای وجود دارد که بر روی بیش از 20 موضوع فرهنگی کار میکنند و یکی از این موضوعات، دورکردن نسل جوان شیعه و سنی از قرآن و دین است.
وی با بیان اینکه « ما در یک جنگ سخت روانی، عملیاتی و نرمی هستیم که باید به ساختارها و ابزارهای خودشان مسلح شده و از این طریق حرف خود را به جهانیان برسانیم و در این مبارزه پیروز شویم» عنوان کرد: فضای مجازی ، نابودگر و فروپاشی کننده بوده و این فضای بسیار خطرناک است و این روزها که به سمت خارج شدن از انحصار تلگرام هستیم و به دنبال ترویج شبکه های داخلی هستیم باید تمام تلاش خود را بکنیم.
وی راهاندازی شبکههای داخلی را افتخار بزرگی برای کشور دانست وادامه داد: ما باید با خروج از تلگرام و اینستاگرام از زیر بار مدیریت بیگانه در فرهنگ سازی خارج شویم و به سمت مدیریت بومی خود براساس ارزشها حرکت کنیم. از جمله ابزارهای مهم در جایگاه جهانی وحدت است اما نباید حالت شعاری داشته باشد و این مهم رمز موفقیت ما به شمار میرود.
سالک گفت: ۴۰ سال ملت ایران با وحدت پشت رهبری ایستاده و این جایگاه ایران را تثبیت میکند؛ بنابراین انس عمیق با اهل بیت(ع)، قرآن و حفظ سنگر نماز جمعه در این راستا مهم است.
وی کردستان را دپویی در برابر استکبار جهانی خواند و گفت: امروز استان کردستان میتواند پاسخ محکمی در برابر داعش و توطئه جهانی باشد.
وی با اشاره به اهمیت سطح بندی فرهنگی اضافه کرد: سطحبندی فرهنگی را باید تقویت کنیم و مهمترین بخش سطح بندی تقویت زیرساختهای فرهنگی و سیاسی است؛ چراکه فلسفه وجودی سفر کمیسیون فرهنگی مجلس به کردستان حفظ سطحبندی است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی وجود ۷۰ هزار دانشجو در کردستان را بزرگترین زیر ساخت فرهنگی استان دانست و بیان کرد: این جوانان نیاز به اخلاق و عرفان دارند و باید پرورش یابند. کردستان با مرزی که دروازه ورودی و خروجی است، روبه برو بوده و رسالت جریان فرهنگی و سیاسی در این راستا مهم است.
انتهای پیام
نظرات