به گزارش ایسنا، امیر خرمطوسی ظهر امروز طی سخنانی در برنامه رادیویی «بحث روز» که با محوریت فراررسیدن روز ارتش از رادیو ایران پخش شد، در پاسخ به پرسش مجری برنامه مبنی بر اینکه ارتش در زمینه پژوهش و تحقیقات چه برنامههایی را در نظر گرفته و در چه مواردی از خلاقیت برای پیشبرد اهداف استفاده کرده است، گفت: ما سازمان بزرگ و جوانی هستیم و وقتی درک درستی از حضور جوانان که بخش عمدهای از آنها در سربازی در ارتش به سر می برند داشته باشیم می توانیم از فکر آنها استفاد کنیم که در این زمینه توانستهایم سازمان مان را تصمیم گیری و رفتار سازمانی چابک کنیم.
وی افزود: ما با خلاقیت در پی به روز رسانی سازمانمان بودهایم و در حوزه اطلاعات از شکاف اطلاعاتی و درز اطلاعات جلوگیری کردیم که نشانهاش همان سدی است که در پیرامون کشور مقابل دشمنان ایجاد شده که جز با خلاقیت میسر نمی شد.
خرم طوسی تاکید کرد: در حوزه عملیاتی نیز ما با خلاقیت توانستهایم تاکتیکهای خود را پیش ببریم و در حال حاضر بزرگترین سامانه هلیکوپتری را در خاورمیانه دارا هستیم و این در حالی است که زمانی در ابتدای انقلاب آمریکاییها می گفتند سامانه هوایی ارتش ایران زمینگیر شده است اما هلیکوپترها ما هیچگاه زمینگیر نشده اند و تجهیزات آن را نیز همواره خود تهیه کردیم که در این زمینه نقش صنایع، دانشگاهها و انسانهای متعهدی که در دانشگاهها به پیشبرد فناوریهای نظامی ما کمک کرده اند را نباید نادیده بگیریم.
وی در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر اینکه توان سیستم دفاعی ارتش را در برابر آمریکا چطور ارزیابی می کند، اظهار کرد: توان رزمی مولفههای مختلفی دارد. بی پرده بگویم که ما زمانی برای تامین یک چشم کوچک در رادار دچار مشکل بودیم چون تجهیزاتمان برون پایه بود اما حالا به لطف الهی آسمان ما یکپارچه تحت تسلط چشم بیدار جوانانمان قرار دارد و در عالیترین سطح امنیت بدون کوچکترین روزنه قابل رصد کردن قرار گرفته است و ما به لطف الهی در مطلوب ترین وضعیت در برابر دشمن شماره یکمان یعنی آمریکا هستیم.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش تصریح کرد: من به عربستان سعودی خطاب مستقیم می کنم که حاکمانش حرفهایی بزنند که در حد و اندازه توان نظامی شان باشد.آنها حتی نمی توانند 48 ساعت در برابر توان نظامی ما مقابله کنند؛ پس نباید وارد چنین مسائلی شوند.
خرم طوسی در پاسخ به این پرسش که تعامل ارتش با نیروهای اطلاعاتی و امنیتی برای مقابله با عناصر ضد انقلاب در مرزهای غرب کشور چگونه است و نیز امنیت مرزهای آن بخش از کشور را چگونه ارزیابی می کند، اظهار کرد: ما زمانی که در دوران دفاع مقدس همافزایی را در نظر داشتیم و آن را درست تعریف کرده بودیم و دستهایمان را در سطح ملی و بسیج و سپاه و ارتش به روی هم گذاشتیم، به نتیجه رسیدیم و در طول 9 ماه از هشت سال دفاع مقدس بزرگترین عملیات جنگ را شکل دادیم که با تکیه بر همین هم افزایی انجام شد. امروز هم ارتش به این موضوع تکیه دارد و ما معتقدیم آن زمان که یکدل و همراه حرکت کنیم به نتیجه میرسیم.
وی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه آیا دوران جنگهای زمینی به پایان رسیده یا نه، اظهار کرد: نقش تکنولوژی در جنگها امروزه تعیین کننده شده و گفته می شود که جنگها در آینده دریاپایه و هواپایه می شوند و جنگندههای جدید تاثیر بسیاری در جنگ دارند. اما دیدهایم که سیاستهای استکبار جهانی در منطقه خاورمیانه و به ویژه غرب آسیا به سمت جنگهای نیابتی رفته است که در آن نیروی زمینی و رزم زمینی تعیین کننده است. کما آنکه دیدهایم کشوری روزها از جانب آسمان هدف حملات سهمگینی قرار گرفته اما همچنان سقوط نکرده و نتیجه جنگ مشخص نشده است که این نشان می دهد تا سربازها پا در خاک کشوری نگذارند، نتیجه قطعی از جنگ به دست نمی آید. بنابراین همچنان جنگهای زمینی جایگاه خود را حفظ کردهاند.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش در پایان در پاسخ به این سوال که استراتژی دفاعی ارتش در سطح منطقه چیست اظهار کرد: ما در مقابله با کشورهای منطقه قرار نمیگیریم و به آنها میگوییم که اگر دست خود را از حمایت جمهوری اسلامی بردارند، ضرر خواهند کرد. چراکه ما در مقابله با کشورهای منطقه قرار نخواهیم گرفت و جهت اصلی مقابله ما با آمریکا است.
انتهای پیام
نظرات