• یکشنبه / ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 97011905091
  • خبرنگار : 71496

فلسطین خواهان تغییر ساختار شورای امنیت و حذف حق وتوی آمریکا شد

فلسطین خواهان تغییر ساختار شورای امنیت و حذف حق وتوی آمریکا شد

وزارت خارجه فلسطین از جامعه جهانی خواست در ساختار شورای امنیت تجدیدنظر کند به نحوی که حق وتو برای آمریکا لغو شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت خارجه فلسطین در بیانیه‌ای به شدت اقدام دوباره آمریکا در ممانعت از صدور بیانیه‌ای از سوی شورای امنیت درخصوص تحولات جاری در مرزهای نوار غزه را محکوم کرد.

این وزارتخانه تاکید کرد: دولت آمریکا بار دیگر اجازه صدور بیانیه‌ای درخصوص تحولات نوار غزه را نداد در حالی که این بیانیه غیرالزام‌آور بوده و ضعیف‌ترین بیانیه‌ای است که شورای امنیت می‌تواند صادر کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: موضع گیری جانبدارانه و کورکورانه آمریکا در حمایت از اشغالگران به منزله حمایتی عامدانه و سرپوش نهادن بر کشتاری است که به شکل مستمر به دست مسئولان رژیم اشغالگر علیه مردم ما که در راهپیمایی‌هایی مسالمت آمیز در مرزهای نوار غزه شرکت دارند، انجام می‌شود. همچنین این اقدام آمریکا به منزله ادامه موضع‌گیری‌های خصمانه این کشور علیه مردم ما و حقوق آنها و نیز تلاشی برای ناکام گذاشتن هرگونه اقدام مشترک از سوی فلسطین و کشورهای عربی در شورای امنیت و نیز انعکاس موضع‌گیری‌های سیاسی و طرح‌های آمریکا برای نابودی مساله فلسطین است.

این وزارتخانه در ادامه تاکید کرد: این مساله که آمریکا نقش شورای امنیت را مختل می‌کند و مانع از این می‌شود که شورای امنیت مسئولیت‌های خود را انجام دهد، موجب می‌شود که کشورهای عضو شورای امنیت و جامعه جهانی به دنبال شکل جدیدی برای فعالیت این سازمان بین‌المللی باشند به نحوی که این در این ساختار جدید حق وتو برای آمریکا وجود نداشته باشد چراکه این مساله با اصول، منشورها و اهدافی که سازمان بین‌المللی براساس آن تشکیل یافته تناقض دارد و با وجود چنین حقی برای آمریکا شورای امنیت به نهادی ناتوان در سایه جانبداری‌های آمریکا از اسرائیل تبدیل خواهد شد و این شورا اعتبار خود را از دست خواهد داد.

کویت عصر روز جمعه به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت خواستار صدور بیانیه‌ای برای تشکیل یک کمیته حقیقت یاب مستقل جهت بررسی ابهامات کشتار غیرنظامیان در نوار غزه در راهپیمایی‌های بازگشت شد که این پیشنهاد با موافقت همه کشورهای عضو به استثناء آمریکا مواجه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha