• چهارشنبه / ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97011503415
  • خبرنگار : 71591

وداع اپل با تراشه‌های اینتل

وداع اپل با تراشه‌های اینتل

شرکت اپل تصمیم گرفته است که تا سال ۲۰۲۰ میلادی، تراشه‌های اختصاصی خود را جایگزین تراشه‌های اینتل کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از بلومبرگ، غول تکنولوژی آمریکایی اپل مدتهاست که درصدد کاهش وابستگی خود به شرکت‌های دیگر همچون اینتل است. پس از رسوایی‌های اینتل و روزنه‌های امنیتی معروفش، اسپکتر و ملت داون، این انگیزه اپل برای جایگزین کردن آن قوی‌تر شد تا جایی که به تازگی اعلام کرده است تراشه‌های اختصاصی اپل تا سال ۲۰۲۰ میلادی به طور کامل جایگزین تراشه‌های اینتل برای لپ‌تاپ‌های مک بوک این شرکت خواهند شد.

اپل نه تنها برای مک بوک بلکه برای گوشی‌های آیفون، تبلت‌های آی پد و ساعت‌های هوشمند اپل واچ خود نیز قصد دارد از پردازنده‌های اختصاصی خود استفاده کند. با اینکه اینتل به تمامی کاربران و سهامدارانش وعده داده است که در نسل جدید پردازنده‌هایش دیگر خبری از آسیب‌پذیری و ضعف‌های امنیتی همچون اسپکتر و ملت داون نخواهد بود، اما به نظر می‌رسد همچنان چهره‌اش برای سایر غول‌های تکنولوژی مخدوش شده است.

در ماه‌های اخیر ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی اسپکتر و ملت داون کشف شده در پردازنده‌های ساخته شده توسط شرکت اینتل که از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و باعث شده هکرها به اطلاعات ذخیره شده بر روی حافظه رایانه‌ها دسترسی پیدا کنند، جنجال‌های فراوانی به پا کرده است.

این ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی در پردازنده‌های اینتل به‌گونه‌ای بوده است که به هکرها اجازه می‌داده علاوه بر سرقت کلمات و رمز عبور کاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده رایانه و گوشی‌های همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده کنند و این سطح از دسترسی موجب می‌شد به تراشه‌های دیگری همچون  ای ام دی و ای آر ام نیز دسترسی یابند.

اینتل، یک شرکت تجهیزات رایانه‌ای در ایالات متحده آمریکاست که در زمینه تولید سخت‌افزارهای رایانه و تلفن همراه، با تمرکز بر مادربورد، کارت شبکه، چیپ‌ست، بلوتوث و حافظه‌های فلش، انواع ریزپردازنده، نیم‌رسانا، مدارهای مجتمع، واحدهای پردازش گرافیکی و سامانه‌های نهفته فعالیت می‌کند، حالا طبق گزارش‌های منتشر شده، فرایند خداحافظی با تراشه‌های اینتل از هم اکنون کلید خورده است و انتظار می‌رود تا دو سال دیگر یعنی ۲۰۲۰ میلادی به طول بینجامد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha