• شنبه / ۴ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 97010400553
  • خبرنگار : 71480

حبیبی: مردم باید روی کالاهای تولید کشور حساسیت داشته باشند

حبیبی: مردم باید روی کالاهای تولید کشور حساسیت داشته باشند

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه برای تحقق شعار سال یعنی حمایت از تولید داخلی باید همه دستگاه‌ها و قوای کشور با یکدیگر هماهنگ باشند، گفت: مردم باید بر روی کالاهای تولید کشور حساسیت داشته باشندکه که لازمه آن قیمت و کیفیت مناسب کالای تولید داخلی است.

محمدنبی حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا درباره شعار سال، اظهار کرد: معتقدم شرط لازم برای تحقق شعار سال جاری، همان تلاش خیلی بیشتر دستگاه‌های مختلف کشور از جمله قوه مجریه در تحقق اقتصاد مقاومتی است. ما اگر می‌خواهیم از کالای ایرانی حمایت کنیم باید ابتدا تولید داخلی داشته باشیم تا به مردم توصیه کنیم که حتی‌المقدور به جای خرید کالای خارجی، کالای تولید داخل بخرند.

وی در ادامه افزود: تحقق شعار سال با سخنرانی و ابراز امیدواری کردن از طرف قوای سه‌گانه محقق نمی‌شود البته بیان مطالب، مقدمه‌ای برای اجرای آن است اما باید در عمل شعار سال محقق شود. همه لوازمی که تحقق شعار سال گذشته را عملی می‌کند، مقدمه‌ای برای تحقق شعار سال جاری است و باید اجرا شود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: قاچاق و واردات بی‌رویه دو عامل تخریب‌کننده تولید داخلی است بنابراین برای تحقق شعار سال هم باید اقدام سلبی و هم اقدام ایجابی انجام داد و اگر به این دو عامل توجهی نکنیم در سال جاری موفقیت چندانی نخواهیم داشت.  برای تحقق شعار سال باید هماهنگی میان دستگاه‌ها و قوای کشور به وجود آید و همه دست به دست هم دهند و فقط نمی‌شود از قوه مجریه انتظار داشته باشیم که به دنبال تحقق شعار سال باشد.

حبیبی با اشاره به نقش مردم در حمایت از کالای ایرانی، تاکید کرد: مردم باید بر روی کالاهای تولید کشور حساسیت داشته باشند و آن را نسبت به کالاهای خارجی ترجیح بدهند که لازمه آن قیمت و کیفیت مناسب کالای تولید داخلی است. اگر کالای داخلی کیفیت و قیمت مناسبی نداشته باشد، با نصیحت به مردم شاید موقتا و در مواردی از کالای داخلی استفاده شود ولی در نهایت ما را به هدف نهایی نمی‌رساند.

وی در پایان با بیان اینکه باید زمینه‌ای فراهم شود که سرمایه‌دار حاضر به سرمایه‌گذاری برای تولید باشد، گفت: اکنون اگر کسی ۲۰ میلیارد تومان سرمایه خود را در بانک بگذارد، سالی ۲۰۰ میلیون تومان از بانک سود می‌گیرد و هیچ مشکل و حاشیه‌ای برایش درست نمی‌شود اما اگر این فرد خواسته باشد سرمایه خود را به تولید بیاورد باید زمینه‌ای برای او فراهم شود که سرمایه‌دار به سود قابل توجهی بدون حاشیه فراوانی که الان وجود دارد، دست یابد. در این شرایط سرمایه ایرانیان داخل و خارج از کشور جذب خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha