• یکشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۵:۴۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96122714616
  • خبرنگار : 71282

پایان نشست ۹ ساعته شورای عالی کار

جلسه دستمزد کارگران، باز هم بدون نتیجه

جلسه دستمزد کارگران، باز هم بدون نتیجه

جلسه تعیین دستمزد شورای عالی کار با گذشت ۹ ساعت مذاکره و رایزنی باز هم بی‌نتیجه ماند.

به گزارش ایسنا، در حالی که انتظار می‌رفت در جلسه امشب شورای عالی کار، سرنوشت دستمزد کارگران در سال ۹۷ مشخص شود، به دلیل اختلاف‌نظر میان نمایندگان کارگری و کارفرمایی این جلسه بی‌نتیجه ماند و تصمیم گیری در خصوص رقم مزد کارگران به عصر امروز (یک‌شنبه) موکول شد.

وزیر کار در حاشیه جلسه امشب، نشست‌های جداگانه‌ای با هر یک از گروه‌های کارگری و کارفرمایی ترتیب داد تا دیدگاه دو طرف را به هم نزدیک کند اما ظاهرا این نشست‌ها نیز کمکی به تعدیل نظرات نکرده است.

نشست امشب شورای عالی کار در حالی بی‌نتیجه پایان یافت که احتمال افزایش ۲۰ درصدی حداقل دستمزد کارگران قوت گرفته بود.

در حالی که کارفرمایان بر تعیین دستمزد بر مبنای نرخ تورم پافشاری می‌کنند، نمایندگان کارگری هرگونه چانه‌زنی بر مبنای نرخ تورم را نمی‌پذیرند و معتقدند که دستمزد باید تابعی از هزینه خانوار و سبد معیشت باشد.

کارفرمایان از افزایش دستمزد چندان استقبال نمی‌کنند و خود را ناتوان از پرداخت مزد بیشتر می‌دانند. آنها پایین بودن بهره‌وری و رکود بنگاه‌ها را مورد تاکید قرار داده و نسبت به ریزش نیروهای کار در صورت افزایش بالای مزد هشدار می‌دهند. با این حال کارفرمایان معتقدند که دستمزد هم باید رضایت خاطر کارگران را تأمین کند و هم به تقویت تولید منجر شود.

به گزارش ایسنا، اسفندماه سال گذشته شورای عالی کار حداقل دستمزد کارگران مشمول قانون کار را ۹۳۰ هزار تومان تصویب کرد.

نمایندگان گروه کارگری در جلسه امشب شورای عالی کار تلاش کردند تا حداقل حقوق کارگران را به بیش از یک میلیون تومان افزایش دهند و بر همین اساس، پیشنهاد افزایش ۲۹ درصدی حداقل دستمزد را مطرح کردند.

این در حالی است که نمایندگان گروه کارفرمایی بر افزایش ۱۰ درصدی حداقل مزد پافشاری می‌کنند اما دولت نظر دیگری دارد و افزایش ۲۰ درصدی حداقل دستمزد را پیشنهاد کرده است.

تعیین دستمزد کارگران همه ساله به شکل سه‌جانبه و با نظر نمایندگان گروه‌های کارفرمایی، کارگری و دولت صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۰۶:۲۰

فقط خودشونو دارن مسخره میکن ای خدا حق و به حق دار برسون خسته شدیم انقد حقمون خوردن ...

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۰۷:۴۸

کارگران خدماتی بیشترین فقر را احساس میکنند در سال نو حتی پول خرید سفره عید یک سفره ساده هم ندارند چون۶ماه حقوقشان پرداخت نشده به نون شب مستحقن...

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۱۲:۱۱

من به عنوان کارفرما با شرایط اقتصادی کنونی توانایی پرداخت بیشتر ندارم چون دریافتی بیشتری نمی توانم داشته باشم ودر صورت اجبار برای افزایش نامعقول مجبور به اخراج ناخواسته پرسنل هستم.

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۱۷:۳۰

به خودتون بیاید این مسخره بازیا چی در اوردید هیچ کارگری امنیت شغلی که نداره بعد شما سر تعیین افزایش حقوق بحث میکنید بابت امنیت شغلی فکر کنید

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۱۸:۲۳

بله شما به عنوان کارفرما تا حالا داشتی حق کارگر رو بالا می کشیدی صدات در نمی آمد الان اگه درصد افزایش زیاد بشه تازه شما کارفرمایان به جای سود 50 در صدی 49.5 درصد سود می برید و این نگرانتون می کنه

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۱۸:۵۷

همتون فقط گریه میکنین، من خودم کارگر نیستم ولی وضع کارگرارو میبینم تاسف میخورم،همش نمیشه که کارفرما بخوره

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۱۷:۲۸

مشکلات کارگران و حتی کارفرمایان صد در صد ناشی از عملکرد افتضاح مسئولین دولتی در طی سالها مدیریت شعاری و منفعت طلبی شخصی است . در این میانه هم کارگر قربانی می شود و هم کارفرما در نهایت مجبور به تعطیلی کارگاه خود . اصولا در حالی که حقوق و مزایای کارگران در طی چهل سال اخیر حدود هزار برابر افزایش یافته است و در مثلا امریکا این افزایش حقوقها حداکثر سه برابر بوده است چرا باید دریافتی کارگران زیر خط فقر باشد .

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۷ ۲۳:۴۰

آخرش همون میشه ماها پول عرق ریختنمونم نمیگیریم چه برسه به حقمون