بهنوش قربانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه با ایجاد کسب و کار مشاغل خانگی در زمینه خشک کردن میوه ها دست به کارآفرینی زده است, خاطرنشان کرد: بانوان روستای مازندران هنوز به خودباوری نرسیدهاند و با وجود ظرفیتهای موجود در روستاها، نتوانستهاند آن طور که باید امکان اشتغال زایی و ارائه محصولات را به بازار انجام دهند.
وی ادامه داد: یکسال از احداث کارگاه تولید میوه های خشک می گذرد و تاسیس شرکت تعاونی روستایی در دستور کار قرار دارد تا تمامی بانوان روستایی را با برند و مجوز بهداشتی در پوشش کاری خود قرار دهیم.
این کارآفرین نمونه گفت: پتانسیل زیادی در روستاها و بانوان روستایی وجود دارد اگر به درجه خودباوری برسند می توانند اقتصاد روستا را تکان اساسی دهند.
قربانی خاطرنشان کرد:نباید فرصت موجود را از دست داد چراکه ارتقای سطح مشارکت زنان در عرصه اقتصادی و کارآفرینی ضرورتی اجتناب ناپذیر است و با توجه به تاکید سیاست های اقتصاد مقاومتی که بر استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های ابترمانده این مهم به سرانجام مطلوب برسد.
وی در زمینه کارآفرینی خود تصریح کرد:در حال حاضر در زمینه خشک کردن میوه ها برند ما مورد تایید قرار گرفته و بارکد دریافت کردیم و در حال تبادلاتی برای انجام صادرات هستیم.
قربانی در مورد ایجاد اشتغال در بین بانوان روستایی خاطرنشان کرد:با این کسب و کار خانگی برای بالغ بر ۲۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال زایی انجام شده است.
وی گفت: هر کدام زنان روستایی با عضویت در صندوق زنان روستایی و سپس با داشتن اعتمادبنفس و خودباوری و با استفاده از ظرفیت های موجود می توانند یک کارآفرین نمونه بوده و اشتغال پایدار را رقم بزنند.
انتهای پیام
نظرات