به گزارش ایسنا، طهمورث الیاسی در جلسه شورای برنامه ریزی استان که امروز (17 اسفند) در محل استانداری کرمانشاه برگزار شد با اشاره به سابقه 70 ساله برنامهریزی در کشور، گفت: متاسفانه علی رغم این سابقه طولانی، به خاطر وجود برخی اشکالات در نظام برنامه ریزی، برنامههای تدوین شده طی این مدت نتوانسته تاثیر لازم را بگذارد.
وی افزود: بر اساس بررسیهای صورت گرفته اشکال کار عدم وجود رویکرد و نگرش آمایشی در ارتباط با برنامههای توسعه است.
الیاسی تاکید کرد: همین امر ضرورت و لزوم وجود رویکرد آمایش سرزمینی را دوچندان کرده و باید اهتمام ویژهای نسبت به آن داشته باشیم.
رییس سازمان برنامه و بودجه استان کرمانشاه با اشاره به شروع تدوین طرح آمایش در کشور در سالهای گذشته، گفت: برخی استانها از جمله کرمانشاه در دهه 80 تدوین برنامه آمایش را شروع کردند.
وی افزود: تهیه طرح آمایش دو دوره در کرمانشاه شروع شد اما هر دو دوره به دلیل برخی نواقص طرح نیمه کاره ماند.
الیاسی با اشاره به پیچیدگی و دشواری این مطالعات، گفت: نهایتا سال 1393 مجددا این مطالعات در استان شروع و دانشگاه رازی به عنوان مجری طرح آمایش انتخاب شد.
الیاسی با اشاره به تاکید دولت و مجلس بر اتمام هرچه سریعتر طرح آمایش، گفت: در حال حاضر 16 استان مطالعات آمایش خود را ارائه کردهاند.
رییس سازمان برنامه و بودجه استان کرمانشاه افزود: 15 استان دیگر نیز در حال انجام مطالعات آمایش هستند که کرمانشاه نیز جزو این دسته قرار دارد.
وی افزود: با توجه به لزوم تدوین این سند جهت تدوین سند ملی تمام تلاشمان را بکار میگیریم تا پایان سال یا نهایتا اوایل سال آینده سند آمایش استان تدوین و تکمیل شود.
رییس سازمان برنامه وبودجه استان کرمانشاه افزود: جهت پیشبرد سریع طرح از دانشگاه رازی خواستیم تا نتایج طرح تا این مرحله کار را ارائه کرده تا بتوانیم نقطه نظرات دستگاههای مختلف را بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: اگر تعللی در تکمیل این طرح داشته باشیم تدوین سند ملی کشور معطل ما نمیماند و نهایتا با استفاده از یک مشاور کار سند ملی انجام میشود، اما اگر ما طرح سند آمایش استان را آماده و تحویل دهیم، قطعا می توانیم اهداف خود را در سند ملی بیشتر تامین کنیم.
انتهای پیام
نظرات