• پنجشنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 96121709540
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

ثبت یک میلیون و 260 هزار هکتار عرصه جنگلی در سیستان و بلوچستان

ثبت یک میلیون و 260 هزار هکتار عرصه جنگلی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: یک میلیون و 260 هزار هکتار عرصه جنگلی در استان به ثبت رسیده است و از این حیث استان بیش از 13 درصد از مراتع کشور را در اختیار دارد.

‌به گزارش ایسنا- ‌عبدالباسط پاکزاد در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس اعتبار پیش بینی شده امسال 228 پروژه و کارگاه متناسب با تخصیص دریافتی و فصل اجرایی پیش بینی شد که قسمتی عملیاتی و قسمت دیگر به سال آینده موکول شده است.


وی با اشاره به اینکه کمبود نیرو و اعتبار از مشکلات این اداره کل برای صیانت از مراتع است گفت: در نظام برنامه ریزی بودجه کشور حفاظت از منابع دیده نشده است و در کنار آن ضعف جوامع بهره بردار و جوامع محلی یکی دیگر از مشکل های منابع طبیعی در استان است زیرا این افراد به لحاظ اقتصادی و دانش آکادمیک، محدودیت‌هایی دارند که حوزه منابع طبیعی را با چالش رو به رو ساخته است.

پاکزاذ به موضوع نهال کاری در استان نیز اشاره کرد و گفت: امسال هزار و700 هکتار نهال کاری در استان انجام شد که پنج برابر گذشته بود و پنج هزار و 200 هکتار در عرصه مراقبت‌های آبی در کارگاه‌ها انجام شد.

وی بیان کرد: در حوزه بیابانی، مرتع و جنگل داری از منابع ملی و استانی 9 طرح در دست اجراست که برای بخش بیابان نزدیک به 260 میلیارد ریال، برای مرتع نزدیک به 11میلیارد ریال و برای جنگل بیش از 21 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است که در مجموع نیاز استان را به 292 میلیارد ریال می‌رساند.

وی خاطرنشان کرد: برای مهار ریزگردها در استان و اجرای طرح مالچ پاشی 460 میلیارد ریال اختصاص یافت.

مدیرکل منابع طبیعی استان گفت: امسال بودجه اختصاص یافته به استان رشد 7 برابری نسبت به سال‌های گذشته داشت و به بیش از 750 میلیارد ریال رسید که قسمتی از آن تامین و مدیریت شد و تلاش‌ها برای تامین بخش دیگر ادامه دارد.

وی ادامه داد: در مجموع 620 هزار اصله نهال در استان تأمین و تولید می شود که 170 هزار اصله به حوزه بیابان زدایی اختصاص یافته و در حال کشت است و بیش از 200 هزار اصله نهال میان مردم توزیع شد و 250 هزار اصله دیگر در بخش زراعت چوب با مشارکت کارخانه های چوب، مردم و از منابع غیردولتی در حال تأمین است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha