• دوشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96121407572
  • خبرنگار : 71603

طراحی شلوار "جین" با استفاده از لیزر

طراحی شلوار "جین" با استفاده از لیزر

شرکت پوشاک "لی‌وایز" که از بزرگترین تولید کنندگان شلوار"جین" در جهان است، به تازگی فرایندی توسعه داده است که با استفاده از لیزر، طرح‌های دلخواه را روی سطح شلوارهای جین ایجاد کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از ورج، شرکت تولیدکننده شلوار جین "لی‌وایز" (Levi’s)، در حال معرفی یک تکنیک دیجیتالی است که به جای استفاده از کار دست، با استفاده از لیزر طرح‌هایی را برای شلوارهای جین این شرکت ایجاد کند. این پروژه با عنوان "FLX" نامگذاری شده است و قرار است این تکنیک ارتباط پرسنل با مواد شیمیایی مضر را رفع کرده و مراحل سخت کار روی تولید یک شلوار جین که حاوی 18 تا 24 مرحله است را تنها به سه مرحله کاهش دهد.

همچنین این شرکت قصد دارد تا این فرآیند را در سراسر زنجیره محصولات پارچه‌ای خودش از قبیل پارچه‌های کتان نیز به کار گیرد.

بارت سایتس، از مدیران ارشد "لی‌وایز" و مدیر بخش خلاقیت‌های این شرکت گفت: گام اول ما در این فرآیند جدید، ابتدا عکس گرفتن از شلوار است و سپس عکس را به نحوی نشان می‌دهیم که دستگاه لیزر بتواند آن را تشخیص داده و بخواند. بنابراین با انجام این دستورالعمل، فرآیندی که تاکنون طی 8 ، 10 و یا 12 دقیقه اتفاق می‌افتاد، تنها به 90 ثانیه کاهش پیدا خواهد کرد. این دستگاه‌های لیزر با استفاده از اشعه مادون قرمز روی لایه‌های بالایی شلوار، طراحی ایجاد می‌کند.

لی‌وایز اظهار کرد که طی 30 سال اخیر، صنعت پوشاک با استفاده از فرآیندهای شیمیایی و به صورت دستی، طرح‌های سایه روشن را روی پارچه طراحی کرده است.

این شرکت ادامه داد، شرکت ما متعهد شده بود تا مواد شیمیایی خطرناک مورد استفاده خود را تا سال 2020 به طور کامل کنار بگذارد.

طراحان این شرکت همچنین به عنوان بخشی از این پروژه، از ابزار تصویربرداری جدیدی برای ایجاد الگوهای متفاوت دیگراستفاده می‌کنند و دیگر از تبلت برای طراحی "نمونه اولیه" استفاده نمی‌کنند.

این شرکت مدعی شده است که این ابزار دیجیتالی پروسه تولید شلوارها را نصف خواهد کرد و همچنین پیش‌بینی کرده است که این پلتفرم تا سال 2020 به طور کامل اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha