محمد حامدینژاد در گفتوگو با ایسنا، افزود: با پیگیری نمایندگان مردم ملایر در مجلس ثبت «انگور درّه جوزان ملایر» به عنوان ثبت جهانی در اولویت قرار دارد و این موضوع در مرحله کارشناسی بوده و مسیر آن در حال طی شدن است.
وی با اشاره به ثبت ملی منبت ملایر، اظهار کرد: با ثبت ملی منبت جان تازهای در این صنعت دمیده شد و باعث ایجاد و شکلگیری مشاغل جدیدی در این زمینه شد.
حامدینژاد با بیان اینکه راهآهن کرمانشاه به ملایر متصل شده است و این نشان از تلاش و همت دولت تدبیر و امید در عرصههای مختلف دارد، ابرازامیدواری کرد: هرچه سریعتر راهآهن همدان به ملایر نیز متصل شود تا رینگ راهآهن غرب کشور به مرکزیت ملایر تکمیل و این زمینه برای ایجاد بندرخشک ملایر فراهم آید.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دولت تدبیر و امید به طرحهای اشتغالزایی و تأیید شده تسهیلات مناسب و ارزانقیمتی میدهد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تسهیلات به طرحهایی که پذیرفته شده است، داده میشود و این طرحها مورد حمایت دولت قرار میگیرند.
معاون فرماندار ملایر یادآور شد: طرحهای پذیرش شده توسط دستگاههای اجرایی تا این لحظه 1961 طرح بوده است که از این تعداد، 1401 طرح تأیید و به بانکها فرستاده شدهاند و از طرحهایی که توسط بانکها عقد قرارداد شده 1102 طرح بوده که از این تعداد، 839 طرح تسهیلات مناسب به آنها پرداخت شده است.
تحقق 88.3 درصد از تعهدات اشتغالزایی ملایر
وی در ادامه اظهار کرد: سهمیه 3364 نفری اشتغال برای شهرستان ملایر در سال 96 درنظر گرفته شده که تمام تلاش مجموعه شهرستان بر این است که این سهیمه محقق شود.
حامدینژاد افزود: از تعداد سهمیههای اشتغال شهرستان 2972 مورد شغل ایجاد و در سامانه رصد نیز ثبت شده است که این امر باعث شده 88.3 درصد از تعهدات شهرستان محقق شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به پیشینه ارتباط مستمر و تعامل گسترده مردم دو شهرستان ملایر و خنداب در حوزههای گوناگون اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و حسن همجواری این دو شهرستان، بالطبع مسائل و مشکلات مشترکی نیز وجود دارد که پیگیری و رسیدگی به آنها، نیازمند تعامل و همکاری مشترک هر دو شهرستان است.
معاون فرماندار ملایر با اشاره به لزوم برگزاری جلسات مشترک برای رسیدگی و رفع این مشکلات اضافه کرد: به همین منظور نشست مشترک شورای تأمین دو شهرستان برای رسیدگی به این مسائل مشترک در شهرستان خنداب برگزار شد.
وی گفت: در نهایت تصمیمات و تفاهمات خوبی در زمینه رفع مسائل مشترک در حوزههای تقسیمات کشوری، راهداری، خدماترسانی به روستاها و به طور ویژه حوزه مسائل امنیتی، صورت گرفت و مقرر شد به منظور ارتقاء تعاملات دو شهرستان این نشستها در مقاطع 6 ماهه تکرار شوند.
معاون فرماندار ملایر به بازدید مشترک شورای تأمین دو شهرستان از راکتور آب سنگین اراک اشاره کرد و یادآور شد: در این بازدید با نحوه کارکرد و دستاوردهای علمی و فنی این سایت که به دستان توانمند مهندسان و دانشمندان جوان کشورمان طراحی و اجرا شده است، آشنا شدیم.
انتهای پیام
نظرات