• پنجشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 96121005420
  • خبرنگار : 71402

شاهزاده ویلیام به فلسطین و اراضی اشغالی می‌رود

شاهزاده ویلیام به فلسطین و اراضی اشغالی می‌رود

کاخ کینزینگتون امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، پسر ارشد ولیعهد انگلیس اولین مقام ارشد سلطنتی خواهد بود که سفری رسمی به اراضی اشغالی فلسطین و اسرائیل خواهد داشت و در بخشی از این سفر به اردن هم سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، در بیانیه‌ کاخ کینزینگتون آمده است، سفر تابستان شاهزاده ویلیام، دومین مقام در صف سلطنت انگلیس و پسر ارشد ولیعهد به درخواست دولت انجام می‌شود و مقام‌های اسرائیلی، اردنی و فلسطینی هم از آن استقبال کردند. پیش از این هیچگونه سفر رسمی‌ توسط اعضای خاندان سلطنتی انگلیس به اراضی اشغالی صورت نگرفته است.

شاهزاده ویلیام اولین خویشاوند بسیار نزدیک الیزابت دوم، ملکه انگلیس است که به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند و پیش از این سفرهای رسمی توسط سایر بستگان انجام می‌شده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با استقبال از این سفر آن را "دیداری تاریخی" توصیف کرد. آلستر برت، معاون وزیر خارجه انگلیس هم تور آتی شاهزاده انگلیسی را یک "فرصت مهم و ویژه برای ارتقاء مناسبات دیپلماتیک و فرهنگی در این منطقه" توصیف کرد. با این حال، اردن بارها میزبان اعضای خانواده سلطنتی انگلیس بوده است و حتی الیزابت دوم به همراه همسرش فیلیپ در ۱۹۸۴ به اردن سفر داشت. محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین هم با استقبال از این "سفر مهم" آن را "فرصتی برای تقویت روابط دوستانه میان دو ملت" خواند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha