• پنجشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96121005190
  • خبرنگار : 71132

جبارزاده در جمع خبرنگاران:

تجربه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی را به حوزه سیاسی تعمیم می‌دهیم

تجربه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی را به حوزه سیاسی تعمیم می‌دهیم

معاون سیاسی وزیر کشور بر ضرورت نقش‌آفرینی احزاب و تشکل‌های سیاسی در اداره جامعه تاکید کرد و گفت که منشور گفت‌وگوی سیاسی از این ظرفیت استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، اسماعیل جبارزاده در حاشیه همایش فصلی خانه احزاب در جمع خبرنگاران، گفت: وزارت کشور معتقد است برای اداره جامعه باید از نظرات احزاب و تشکل‌های صنفی و سیاسی استفاده کند. ما عملا از دولت یازدهم این باور را با تشکیل خانه احزاب و تقویت احزاب عملیاتی کرده‌ایم و در دولت دوازدهم هم بنا داریم برای احزاب در اداره جامعه ایجاد نقش کنیم و در مقاطع مختلف نشست‌هایی را با احزاب داشته باشیم.

وی افزود: اخیرا منشوری به نام گفت‌وگوی سیاسی توسط وزیر کشور به استان‌ها ابلاغ شده و استانداران موظفند در طول سال نشست‌هایی با صاحبان فکر و اندیشه خصوصا کسانی که در قالب احزاب و تشکل‌های سیاسی فعالیت می‌کنند، داشته باشند و شورای گفت‌وگو را تشکیل دهند. ما تجربه بسیار خوبی با عنوان شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد داشتیم که بنا داریم در دولت دوازدهم آن را به حوزه سیاسی تعمیم دهیم.

وی اضافه کرد: بناست هر سه ماه یک بار گزارش شورای گفت‌وگو توسط استاندار به وزارت کشور ارائه شود. ما به دنبال این هستیم که نقش‌آفرینی توسط مردم در قالب تشکل‌ها و نهادهای مختلف ثبت شده را داشته باشیم.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره نقش دانشگاهیان در منشور گفت‌وگوی سیاسی، گفت: در یکی از بندهای منشور گفت‌وگوی سیاسی، استانداران را مکلف کردیم از نظرات جامعه دانشگاهی، اساتید، دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی استفاده کنند. بنا داریم هر آنچه در دانشگاه به عنوان پتانسیل علمی در امور سیاسی، اجتماعی، علمی و اقتصادی وجود دارد را در عمل مورد استفاده قرار دهیم لذا ارتباط با دانشگاه، مراکز علمی، اساتید، دانشجویان، صاحبان فکر و اندیشه و علاقه‌مندان مشارکت در اداره جامعه جزو اهداف منشور است.

وی در پایان گفت: وزارت کشور در بخش‌های مختلف کارگروه‌هایی دارد که در آن اکثرا از اساتید دانشگاه که دارای تخصص در زمینه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و فرهنگی هستند استفاده می‌کند. ما همچنین جمعی از اساتید را در قالب مشاوران دفتر سیاسی زحمت دادیم که در تدوین منشور گفت‌وگوی سیاسی به ما کمک کردند و در واقع زحمت اصلی تبیین این منشور با اساتید مومن، متدین و معتقد به نظام بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha