• سه‌شنبه / ۸ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۷:۳۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96120803686
  • خبرنگار : 71591

هک نرم‌افزارهای مایکروسافت به‌خاطر ارز دیجیتالی

هک نرم‌افزارهای مایکروسافت به‌خاطر ارز دیجیتالی

به گفته برخی از متخصصان امنیت سایبری، هکرهای بسیاری از محصولات رایانه‌ای مایکروسافت سوءاستفاده کرده و بدین وسیله ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین استخراج کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک نیوز، این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده، وب‌سایت‌ها، حساب‌های کاربری و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت‌کوین یا بیت‌کوین ماینینگ ایجاد شده‌اند تا بتوانند با استفاده از آن‌ها به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند.

در چند سال اخیر که ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیاری همچون بیت کوین، مونرو و ریپل از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری برخوردار شدند، همین امر موجب شده است کاربران و هکرهای بسیاری به کسب درآمد و پول در فضای مجازی روی آورند که این خود دلیل محکمی بود برای آنکه تعداد زیادی از اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌هایی که پلت فرم و بستر مناسبی برای استخراج این ارزهای دیجیتالی فراهم می‌کردند، مانند قارچ در فضای اینترنت رشد کنند.

هم اکنون گروهی از متخصصان و کارشناسان فعال در عرصه امنیت سایبری گزارش داده‌اند که هکرها و مجرمان سایبری با سوءاستفاده از آسیب پذیری‌های موجود در اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای رایانه‌ای همچون نرم‌افزارهای مایکروسافت آفیس توانسته‌اند به حساب‌های کاربری کاربران دسترسی پیدا کرده و به طور غیرمجاز و غیرقانونی ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت‌کوین استخراج کنند.

 آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی، به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورها و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته‌ و آسیب‌ها، خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند.  

با اینکه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده طرفداران بسیاری در سراسر جهان پیدا کرده‌اند، بسیاری از کشورها ازجمله کشورهای اروپایی درتلاشند تا این پول بی‌افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند، چراکه بر این باورند بیت‌کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو موادمخدر دامن‌زده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن می‌شود.

این کارشناسان همچنین در ادامه هشدارهای خود تاکید کرده‌اند که تنها کاربران گوشی‌های هوشمند در معرض خطر نیستند بلکه این خطر و تهدید تمامی دستگاه‌های هوشمند و متصل به اینترنت همچون تلویزیون هوشمند، تبلت، ساعت هوشمند و غیره را نیز نشانه گرفته است.

یکی از نشانه‌هایی که به کاربران کمک می‌کند تا زودتر متوجه شوند رایانه‌شان هدف مجرمان سایبری برای استخراج بیت کوین قرار گرفته، آن است که رایانه آنها به شدت در مدت زمان کوتاهی و به طور کاملا ناگهانی داغ کرده و پردازنده آن به شدت مشغول پردازش است، در حالی که کاربران برنامه سنگینی را اجرا نکرده‌اند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha