• جمعه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ / ۰۳:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96112615071
  • خبرنگار : 30057

آخرین وضعیت آیین‌نامه اجرایی قانون مقابله با تخلفات علمی؛

بررسی دومین پیش‌نویس قانون مقابله با تخلفات علمی در هفته آینده

بررسی دومین پیش‌نویس قانون مقابله با تخلفات علمی در هفته آینده

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه آیین نامه اجرایی دیگری برای قانون مقابله با نخلفات علمی از سوی وزارت بهداشت تدوین شده است، گفت: در هفته آینده جلسه مشترکی برای بررسی این آیین نامه و تطابق نظرات برگزار خواهد شد.

دکتر مسعود برومند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تدوین آیین نامه اجرایی قانون مقابله با تخلفات علمی افزود: پیش نویس اولیه آیین نامه اجرایی قانون مقابله با تقلب و تخلفات علمی که ترجیح می‌دهم با نام "اخلاق پژوهشی" از آن یاد کنم قبلا توسط معاونت حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

وی با بیان اینکه ما به آن بسنده نکردیم، اظهار کرد: به منظور تکمیل این آیین نامه حداقل 10 جلسه میان وزارت معاونت پژوهشی وزارت علوم با دانشگاه‌ها برگزار شده است ضمن آنکه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آیین نامه دقیق‌تر را آماده شده است.

برومند از برگزاری جلسه‌ای با وزارت بهداشت در هفته آینده خبر داد و یادآور شد: در این جلسه این آیین نامه با برگزاری جلسه‌ی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و تلاش داریم تا نسخه دوم این آیین نامه را تدوین و به زودی به مجلس ارسال کنیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر پیش نویس وزارت علوم، پیش نویس آیین‌نامه اجرایی قانون مقابله با تقلبات و تخلفات علمی از سوی وزارت بهداشت تهیه شده است، گفت: با نماینده این وزارتخانه هم جلسه‌ای داشتیم و در حال تطابق دادن نظرات دو طرف در این زمینه هستیم.  

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به محتوای این آیین نامه ادامه داد: در این آیین نامه تلاش شده تا بیشتر به فرآیند پژوهش توجه شود از این رو تمرکز این آیین نامه حفظ کیفیت تحقیقات در فرآیند پژوهش حفظ شود و از آنجایی که در تدوین این آیین نامه خرد جمعی بوده است، نتایج خوبی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۷ ۰۹:۱۶

سلام به اشخاص بعد از فارغ التحصیلی می گویند برو کار آفرینی کن. ولی به برخی افرار مفت خور که در دانشگاه هیئت علمی هستند و فقط ماهیانه حقوق می گیرند کسی نمی گوید کار آفرینی کن. متاسفم برای کشوری که حساب و کتاب ندارد.

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۷ ۱۶:۱۴

وظیفه یک عضو هیأت علمی، کارآفرینی برای دانشجویان و یا دانش آموختگان نیست. اگر یک عضو هیأت علمی که پس از حداقل 12 سال تحصیل در دانشگاه، به استخدام وزارتین در می آید، طبق نظر شما، مفت خور محسوب شود، پس آیا بسیاری از دلالان و سودجویان که بدون اندکی زحمت، پولهای گزافی از بیت المال مسلمین را به جیب می زنند، و یا افراد دیگری که بدون اینکه خود را معطل تحصیل تمام وقت در دانشگاه برای اخذ مدرک دکتری نمایند، جذب بازار کار شده و در مدتی که عضو هیأن علمی، دانشجوی ساده ای در خوابگاه بوده، به مال اندوزی و گذاشتن زندگی مرفه پرداخته اند، باید حقوق یکسانی با اعضای هیأت علمی بگیرند؟ آیا یک عضو هیأت علمی، که در آیین نامه استخدامی، دو وظیفه آموزش و پژوهش برایش تعیین شده است، باید به ایجاد شغل برای جوانان نیز فکر کند؟ گمان می کنم که شما وظایف مسوولین را با وظایف اعضای هیأت علمی، اشتباها جابجا نموده اید.