به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم خدایی در مراسم تقدیر از برگزیدگان المپیادهای علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در تالار اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، با تاکید بر اینکه بیشترین رشد و توسعه علمی در دهه گذشته در حوزه علوم فنی و مهندسی صورت گرفته است،گفت: حوزه علم و فناوری نقطه قوت ایران در طول 40 سال گذشته است چرا که کشور ما 1.9 درصد از تولیدات علمی کل دنیا را به خود اختصاص داده است در حالی که فقط یک درصد سهم جمعیتی جهان را دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: طبق بررسی های صورت گرفته میزان پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیشتر از مقطع کارشناسی است به طور مثال در سال ۹۶ این دانشگاه هزار و ۵۳۷ دانشجو در مقطع کارشناسی و هزار و ۷۵۳ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد جذب کرده است.
دکتر خدایی تاکید کرد: بطور کلی متوسط اولویت دانشجویان در انتخاب دانشگاه امیرکبیر برای دوره کارشناسی زیر 10،کارشناسی ارشد زیر 8 و دکتری زیر 5 است. بنابراین استقبال خوبی از سوی دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه وجود دارد.
به گفته وی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه قبولی دانشجویان در مقطع دکتری جز ۵ دانشگاه اول کشور است.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور همچچنین افزود: مدل پذیرش دانشجو را باید تقاضا تعیین کند که این مدل براساس کیفیت دانشگاهها مشخص میشود.
وی با اشاره به تعدد قوانین و سهمیهها برای کنکور سراسری، افزود: هر سهمیهای که داده میشود ظرفیت دانشگاههای خوب را تحت تاثیر قرار میدهد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بینالمللی سازی را یکی از نقاط قوت دانشگاهها بخصوص دانشگاه امیرکبیر دانست و اظهار کرد: دانشگاههای بزرگ دنیا 30 تا 35 درصد درآمدهای خود را از طریق پذیرش دانشجوی خارجی تامین میکنند که دانشگاه های ما نیز باید به این سمت حرکت کنند اگر چه حرکت خوبی در دانشگاه امیرکبیر در این زمینه آغاز شده است.
دکتر خدایی در پایان با بیان اینکه باید قدردان تعداد بالای دانشجو در کشور باشیم، اضافه کرد: هیچ کشوری وجود ندارد که مردم آن به این میزان از آموزش عالی استقبال کنند و همین امر وظیفه دانشگاهها را بیشتر و مهمتر میکند.
انتهای پیام
نظرات