به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این در حالی است که ایتالیا در حال حاضر شاهد کمپین انتخاباتی برای انتخابات سراسری ۴ مارس است و اتهامزنی احزاب رقیب علیه یکدیگر در این کمپین در حال شدت گرفتن است.
همچنین چند روز پیش یک اتفاق دیگر نیز این کمپین را تحت تاثیر قرار داد و حمله یک نئونازی با سلاح گرم به مهاجران آفریقایی در مرکز ایتالیا بود که شش تن از این مهاجران را مجروح کرد.
سیلویو برلوسکنی که براساس نظرسنجیها که ائتلاف راست میانهروی متعلق به وی پیشتاز است حمله این فرد مسلح را محکوم و او را یک "دیوانه" خواند.
او از رویکرد جدید سختگیرانهای در قبال مهاجرت حمایت کرده و گفت: صدها هزار مهاجم غیرقانونی که هم اکنون در ایتالیا هستند به مثابه یک "بمب ساعتی اجتماعی آماده انفجار" تلقی میشود.
این میلیاردر ۸۱ ساله مهاجران را متهم کرد به اینکه از راه اقدامات غیرقانونی و جرم و جنایت امرار معاش میکنند و گفت: اگر ماه آینده میلادی او و همپیمانان راست گرایش به قدرت برسند، دست به استرداد دستهجمعی مهاجران خواهند زد.
اخیرا حزب چپ میانهروی دموکراتیک که حزب حاکم ایتالیا است از سوی مخالفانش به خاطر کم کاری در چهار سال گذشته برای مقابله با موج ورود حدود ۶۲۵ هزار مهاجر به ایتالیا مورد انتقاد قرار گرفته است.
اکثر این مهاجران از جانب لیبی که بعد از سرنگونی معمر قذافی، دیکتاتور سابقش در حملات ناتو در سال ۲۰۱۱ به آشوب کشیده شد به ایتالیا رفتند.
با این حال ماتئو رنتزی، رهبر حزب دموکراتیک ایتالیا گفت: اگر مهاجران به ایتالیا میآیند دلیل اصلیاش کسی است که وارد جنگ با لیبی شد و او کسی نیست جز برلوسکنی که در آن زمان نخست وزیر بود.
او اظهار داشت: مهاجران در ایتالیا به این خاطر گرفتار میشوند که دولت برلوسکنی در سال ۲۰۰۳ اقدام به امضای یک توافق بر سر پناهجویان با اتحادیه اروپا کرد.
همچنین رهبر حزب جنبش پنج ستاره نیز برلوسکنی را شدیدا از بابت بحران مهاجرت در ایتالیا مسئول دانست.
لوئیجی دی مایو، رهبر این جنبش گفت: وقتی در سن ۸۱ سالگی کسی شروع به از دست دادن حافظهاش میکند برای کل کشور ما نگران کننده است. برلوسکنی مسئول اصلی بمب اجتماعی مهاجرت است و اگر این مشکل از کنترل خارج شده علتش تنها او و چپهای میانهرو هستند.
این در حالی است که نظرسنجیها نشان میدهند که برلوسکنی و شرکای راست افراطیاش یعنی احزاب لیگ و برادران ایتالیا در انتخابات ماه مارس بیشترین میزان آرا را کسب خواهند کرد اما احتمالا نخواهند توانست اکثریت مطلق را به دست بیاورند.
انتهای پیام
نظرات