به گزارش ایسنا- دکتر منصور شهرکی در شورای بهداشتی استان افزود: در دویست و شصت و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با راه اندازی رشته علوم صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در مقطع کارشناسی پیوسته موافقت شد.
وی با اشاره به اینکه از مهرماه سال آینده در این رشته دانشجو پذیرش میشود، تصریح کرد: با جذب یک عضو هیئت علمی دیگر و موافقت شورای گسترش با راه اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، تنها دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جنوب شرق کشور راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: راه اندازی این دانشکده گامی در راستای رفع نیاز استان و استان های همجوار به دانش آموختگان گرایشهای مختلف تغذیه، صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی موادغذایی خواهد بود.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای همکاران گروه تغذیه و صنایع غذایی و حمایتهای مسئولان دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با تصویب چارت و تخصیص محل مناسب ساختمانی برای این دانشکده، مسیر ارتقاء هموارتر شود.
وی همچنین گفت: رشته تغذیه از سال 1386 در این دانشگاه راه اندازی شده و تا کنون بیش از 100 نفر در این رشته دانشآموخته شدهاند که در تمام نقاط استان مشغول بکارند.
شهرکی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به 100 دانشجو نیز در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تغذیه در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام
نظرات