عبدالله رضیان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اظهارات اخیر رییس قوه قضاییه در مورد معرفی قضات متخلف، گفت: این کار نمیتواند نتیجه مطلوبی در دستگاه قضایی داشته باشد چرا که انگیزه بسیاری از قضات خوب و سالم که در این دستگاه فعالیت میکنند را از بین میبرد. به نظر میرسد قوه قضاییه باید شرایط درونی خود را در بحث نظارت و کنترل بهینهتر کند.
وی افزود: ما خودمان قاضی بودیم و میدانیم در درون قوه قضاییه چه مسائل و مشکلاتی وجود دارد. بیشترین آسیبها به تهران برمیگردد و شرایط شهرستانها از نظر سلامت کاری قضات بهتر است، بنابراین اول باید از تهران شروع کنیم و شرایط را مورد بررسی قرار دهیم.
نماینده مردم قائمشهر در مجلس با بیان اینکه در هر مجموعهای ممکن است تعدادی از افرادی که دچار انحرافاتی هستند وجود داشته باشد، گفت: اینکه بگوییم متخلفین را اعلام میکنیم نمیتواند مشکل را رفع کند و طرح این موضوع از سوی بالاترین مقام قضایی آسیب جدی به قوه قضاییه وارد میکند. به هر حال ۹۹ درصد قضات افراد سالم، فهیم و از نظر شخصیتی نخبه هستند و ممکن است درصدی هم مشکلاتی داشته باشند که شناساییشان دشوار نیست.
رضیان با اشاره به وجود چهار، پنج دستگاه نظارتی درون قوه قضاییه، تصریح کرد: ارزشیابی، حفاظت و نهادهای کنترلکننده شناسایی متخلفین را آسان میکند و این نهادهای نظارتی میتوانند وضعیت را کنترل کنند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ما باید ساختار قوه قضاییه را به سمتی ببریم که از سیاسی شدن خارج شود و کارش کار عملیاتی قضایی و حقوقی باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: روند رسیدگی به پروندهها در دستگاه قضایی بسیار طولانی است و این روال باید اصلاح شود. کشور فرانسه در این زمینه کارهای زیادی انجام داده که باید از آن الگوبرداری کنیم و شرایط را برای مردم تسهیل کنیم.
انتهای پیام
نظرات