• چهارشنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96111106588
  • خبرنگار : 71469

ماهشهر میزبان پروژه ١.٣ میلیارد دلاری ایدرو و بخش خصوصی

سرمایه‌گذاری در واحد تبدیل گاز طبیعی به الفین و صنایع پایین دستی پتروشیمی در حجم سرمایه گذاری ١.٣ میلیارد دلار ظرف مدت سه سال در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر مدنظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، اساسنامه شرکت مشترک سرمایه گذاری در واحد تبدیل گاز طبیعی به الفین و صنایع پایین دستی پتروشیمی ظهر امروز در محل ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت، منصور معظمی مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و سرمایه گذاران بخش خصوصی به امضا رسید.

مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به اینکه سهام ایدرو در این پروژه ١٩ درصد است، بیان کرد: حجم کل سرمایه گذاری ١.٣ میلیارد دلار است که در فاز اول پروژه رقمی معادل ١٥٠ میلیون دلار مدنظر قرار می گیرد.

معظمی با بیان این‌که جلوگیری از خام‌فروشی و توجه به ارزش افزوده در راستای اقتصاد مقاومتی از عمده برنامه‌های در دستور کار است، خاطر نشان کرد: پس از یک سال مذاکره سنگین در مورد این پروژه جهت انجام مشارکت منطقی به تفاهم رسیدیم.

وی افزود: ایدرو رقیب بخش خصوصی نیست و ما در پروژه تبدیل گاز طبیعی به الفین و صنایع پایین‌دستی پتروشیمی تنها ۱۹ درصد سهام داریم و سهامداران عمده شرکت‌های دیگری هستند.

مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان این‌که پروژه مذکور در منطقه ویژه ماهشهر به انجام خواهد رسید، گفت: قطعا اگر بخواهیم پروژه را در دو فاز انجام دهیم قطعا سرعت کار افزایش می‌یابد. سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با مشارکت کنسرسیومی از شرکت‌های بخش خصوصی طرح تبدیل گاز طبیعی به الفین و صنایع پایین‌دستی پتروشیمی را انجام می‌دهد که میزان اشتغال مستقیم آن ۲۵۰ هزار نفر و نرخ بازگشت سرمایه آن ۲۰.۱۷ درصد است.

معظمی ادامه داد: ایران بعد از روسیه دارای بزرگترین ذخایر گازی است که طبق هدف گذاری صورت گرفته در فاز اول پروژه تبدیل گاز طبیعی به الفین و صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ۱۵۰ هزار تن انواع محصولات تولید می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۱۱ ۱۸:۲۵

سرعت ایران در تبدیل گاز به مواد پتروشیمی بسیار کند است اگر می توانستیم قرارداد حداقل 60طرح پتروشیمی جدید را با حدود 35 میلیارد دلار ببندیم سه سال دیگه حداقل30 میلیارد دلار به صادرات ما افزوده میشد و حداقل 500هزار شغل جدید ایجاد میشد معلومه در جذب منابع مشکل داریم و نتوانستیم راه حلی پیدا کنیم جای تاسف است که زمان را داریم ازدست میدهیم