به گزارش ایسنا، رضا انصاری در جریان بررسی کلیات بودجه ۹۷ در موافقت با کلیات این لایحه اظهار کرد: اصلیترین مفروضات بودجه یعنی نرخ تسعیر ارز، قیمت نفت و صادرات متناسب با واقعیتهای اقتصادی است و به همین خاطر منابع مالی پیشنهادی به نظر منطقی است و متناسب با آن، مصارف نیز پیشبینی شده است.
وی افزود: استفاده از مشارکت بخش خصوصی در اجرای بودجه، افزایش انضباط بودجه در قالب بودجهریزی مبتنی بر عملکرد و همچنین حرکت به هدفمندتر شدن یارانهها و افزایش شفافیت در منابع و مصارف هدفمندی از جمله نقاط قوت بودجه است.
این عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ با بیان اینکه در بودجه توجه ویژهای به حوزه سلامت شده، یادآور شد: ما بیمه سلامت را مکلف به حذف همپوشانی بیمهها کردیم و انتظار میرود ۱۵۰۰ میلیارد تومان در هزینههای سلامت صرفهجویی شود. همچنین ۷۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مالی در قالب اسناد خزانه برای کاهش بدهیهای سلامت تصویب شده است.
وی ادامه داد: ما حدودا تا پایان سال ۹۰۰۰ میلیارد تومان بدهی در حوزه سلامت داریم و به عنوان یکی از مدافعان این مصوبه میگویم اگر دولت و متولیان بخش سلامت نتوانند هزینهها را کاهش دهند بعید است در سالهای بعد چنین اوراق و اسنادی برای بخش سلامت در نظر بگیریم.
انصاری در ادامه افزایش نظارت دیوان محاسبات بر نهادهای عمومی غیردولتی را از نقاط قوت بودجه ۹۷ عنوان و خاطرنشان کرد: نکتهای که ما به راحتی از آن میگذریم بودجه شرکتهای دولتی است. درآمد شرکتهای دولتی در لایحه ۶۲۲ هزار میلیارد تومان بود و متاسفانه برخی از شرکتهای دولتی به حیاط خلوت عدهای تبدیل شدهاند.
وی در پایان خواستار توجه جدی به نقاط ضعف بودجه و اصلاح آن شد.
انتهای پیام
نظرات