• جمعه / ۶ بهمن ۱۳۹۶ / ۲۳:۳۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96110603357
  • خبرنگار : 71417

واکنش روسیه به تحریم‌های جدید آمریکا

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، این کشور این حق را دارد که تدابیر لازم را در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا اتخاذ کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، دستگاه دیپلماسی روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، مقامات آمریکایی این حق را دارند که گزینه قطع روابط اقتصادی یا هر نوع دیگری از روابط با روسیه را انتخاب کنند؛ کما اینکه ما هم حق داریم که واکنش نشان دهیم.

مسکو تأکید کرده که عدم صدور روادید یا محدودیت‌های تجاری موضوعی نیست که واهمه‌ای برای روسیه ایجاد کند یا این کشور را به کنار گذاشتن رویکرد مستقل خود در عرصه بین‌المللی وادارد.

یک قانون‌گذار ارشد روسیه نیز امروز (جمعه) گفت که تحریم‌های جدید آمریکا علیه کشورش گامی مخرب است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری نووستی، لئونید اسلاتسکی، رییس کمیته امور خارجی مجلس سفلی پارلمان روسیه در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه کشورش این تحریم‌ها را گامی مخرب دانست که روابط مسکو و واشنگتن را بیش از پیش دچار آسیب می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: روسیه در واکنش به این تحریم‌های جدید اقدام متقابل خواهد کرد.

پیش از این وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم علیه ۲۱ تبعه و ۹ شرکت روسی خبر داد. اعمال این تحریم‌ها در حالی است که قرار است واشنگتن طی روزهای آینده مجازات‌های محتملی را علیه مسکو اعمال کند. انتظار می‌رود آمریکا روز دوشنبه گزارش جدیدی را در مورد تحریم‌های تازه علیه روسیه به علت آنچه مداخله مسکو در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده عنوان شده، منتشر کند. کرملین این اتهام را رد کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز (جمعه) اعلام کرده که تحریم‌های اعمال شده علیه ۲۱ تبعه و ۹ شرکت روسی ارتباطی به گزارشی که در روزهای آتی منتشر خواهد شد، ندارد.

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است: اقدام امروز بخشی از تعهد متداوم وزارت خزانه‌داری در راستای اعمال فشارهای تحریمی علیه روسیه است.

در ادامه این بیانیه آمده است: این اقدام تأکیدی است بر مخالفت دولت آمریکا با تصرف کریمه توسط روسیه. واشنگتن تأکید کرده است که این اقدام روسیه را به رسمیت نمی‌شناسد.

یکی از افرادی که در فهرست جدید تحریم‌های آمریکا علیه روسیه نامش به چشم می‌خورد، آندری چرزوف، معاون وزیر انرژی روسیه است که پیش از این توسط اتحادیه اروپا نیز تحریم شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha