• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96110301521
  • خبرنگار : 71511

سخنگوی حزب اتحاد ملت با اشاره به گزارش شهردار تهران:

مردم حق دارند که بدانند چرا و چگونه برای جیب آنها تصمیم گیری شده است

مردم حق دارند که بدانند چرا و چگونه برای جیب آنها تصمیم گیری شده است

سخنگوی حزب اتحاد ملت،گفت: مسائلی که اخیرا درباره فساد در شهرداری مطرح شد، مستقیما با حقوق شهروندان مربوط است و مستقیما به زندگی و معیشت و جیب مردم برمی گردد، مردم حق دارند بدانند در شهرداری گذشته با جیب آن ها چه شده است.

حسین نورانی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با ضرورت مبارزه با فساد ساختاری اظهار کرد: یکی از شکاف های مستعد گسترش فساد، شکاف سیاسی است، برای مبارزه با فساد باید سطح تنش و رو کم کنی های سیاسی بین جناح ها را مدیریت کرد و کاهش داد.

وی ادامه داد: مفسدین همواره سعی می کنند که با انتساب خود به یکی از جناح ها، برخورد رسانه ای و قانونی با خود را به عنوان مبارزه با جناح خود جا بیندازند. وقتی هم که تقابل سیاسی آنچنان بالا باشد که رو کم کنی جناح ها با یکدیگر اولویتشان شود، شاهد آن می شویم که مثلا با فساد فلان فرد منسوب به جناح راست، رسانه ها و چهره های جناح راست یا سکوت یا لاپوشانی می کنند و از این طرف، در جناح چپ نیز همین اتفاق کم و بیش رخ می دهد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ما جناح فاسد نداریم. حزب فاسد هم نداریم. اما افراد و جمع های فاسدی حتما داریم که در جناح های مختلف حاضرند. اگر افراد سالم و  رهبران سیاسی هر جناح اجازه ندهند که انتساب فساد به یک فرد یا یک جمع محدود در جناح رقیب به کل جریان رقیب تعمیم پیدا کند، کار مبارزه با فساد موثرتر پیش خواهد رفت و حاشیه امن مفسدین کاهش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: در جریان افشاگری های اخیر درباره سوءعملکرد در مدیریت شهرداری تهران، اولین کار اصلاح طلبان این است که با فرض اثبات این اتهامات، از تعمیم این مساله به کل جریان رقیب و یا حتا مدیران منسوب به مدیریت قبلی شهرداری تهران اجتناب کنند.

نورانی نژاد افزود: مساله دیگر، پی گیری جدی رسانه ها برای پاسخ گرفتن از مدیران قبلی شهرداری است. رسانه ها لازم نیست که منتظر پاسخ این افراد باشند تا آن را خبری کنند. خود پاسخ ندادن به پرسش ها در این شرایط "خبر" محسوب می شود و جا دارد که آن را منتشر کرد.

وی سپس گفت: مصاحبه کردن و نکردن درباره موضوعات عمومی یک حق برای افراد است که می توانند از آن استفاده کنند یا نکنند، اما پاسخ گویی مسئولان یک تکلیف است، به خصوص در زمانی که ابهامی جدی در سطح جامعه نشر پیدا کرده است. در این شرایط، حق جامعه برای دانستن با مسئولیت مدیران تحت پرسش با هم ملازمت دارد و دیگر نمی توان از حق سکوت یک مسئول سخن به میان آورد.

سخنگوی حرب اتحاد ملت گفت: همین طور دوستان و همکاران رسانه ای خوب است که برای هر موضوع مرتبط با فساد یا سوءمدیریت مرتبط با حقوق عمومی، پرونده ای داشته باشند که هیچ اتفاق داغ دیگری نتواند آنها را به بوته فراموشی بسپارد. باید این جمله معروف بین برخی مدیران و فعالان را به چالش کشید که "موجی است که می گذرد." آنها عادت کرده اند که در قبال پرسش های مهم و روز جامعه سکوت کنند تا یک اتفاق داغ دیگر از راه برسد و حواس جامعه را از سوژه آنها پرت کند. این راهکار را رسانه های مستقل و آزاد و باهوش می توانند ناکار کنند.

وی سپس گفت:گزارش ها و عدد و رقم هایی که اخیرا آقای نجفی درباره عملکرد مدیریتی شهرداری تهران مطرح کردند، جدی و غیر قابل اغماض است. این ها مسائلی مرتبط با حقوق شهروندان است و مستقیما به زندگی و معیشت و جیب مردم برمی گردد. مردم حق دارند که بدانند چرا و چگونه برای جیب آنها تصمیم گیری شده است و رسانه ها برای احقاق این حق، نقش و تکلیفی دارند که هیچ نهاد دیگری به پای آن نمی رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha