• سه‌شنبه / ۲۶ دی ۱۳۹۶ / ۲۲:۲۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 96102614385
  • منبع : نمایندگی مازندران

معاون استاندار مازندران تاکید کرد:

ضرورت ورود دانشگاه‌های مازندران به تولید و تجاری‌سازی علم

ضرورت ورود دانشگاه‌های مازندران به تولید و تجاری‌سازی علم

ایسنا/مازندران معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران بر لزوم ورود دانشگاه‌ها به تولید علم و تجاری‌سازی آن در مازندران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، حسن خیریان‌پور در دوازدهمین کنفرانس بین‌المللی حفاظت و اتوماسیون سیستم‌های قدرت در دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر، اظهار کرد: استان مازندران به دلیل موقعیت، ویژگی‌ها و شرایط خاصی که دارد ظرفیت ها و پتانسیل‌های بالقوه و بالفعل متعددی در ابعاد مختلف در این استان نهفته است که قطعا با برنامه‌ریزی دقیق، مازندران می‌تواند کارکرد ملی و فرا ملی داشته باشد.

وی افزود: مازندران علاوه بر قدمت تاریخی، از ظرفیت‌های متعدد به ویژه نیروی انسانی توانمند، سه فرودگاه فعال، سه بندر فعال، زمین‌های حاصلخیز، موقعیت خاص جغرافیایی و استراتژیک، ساحل زیبای دریای خزر و همجواری با پایتخت کشور برخوردار است و قطعا این نکته بر همه مبرهن است که با یک دیپلماسی فعال اقتصادی و گردشگری، طراز استان مازندران می‌تواند به طراز کشوری و حتی فراکشوری ارتقاء پیدا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان این‌که مازندران از دو منبع عظیم ثروث یعنی دریا و جنگل برخوردار است که در هیچ استان کشور این ظرفیت وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مازندران در تولید 19 محصول رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است و گردشگری سلامت، طبیعت‌گردی، بوم‌گردی و صنایع دستی نشان می‌دهد مازندران از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است.

خیریان‌پور با بیان این‌که یکی از برنامه‌های هشت‌گانه دولت درباره تحول نظام اداری، ایجاد دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری است، مدعی شد: استان مازندران پس از تهران در رتبه دوم کشور در زمینه بهره‌مندی از فناوری های نوین قرار دارد و مازندران با ضریب نفوذ اینترنت بالا در حال حرکت به سمت استان مجازی شدن است.

وی افزود: در حال حاضر استانداری مازندران برای شتاب دادن به روند توسعه همه‌جانبه استان برنامه دارد تا میان سه صاحب اصلی قدرت یعنی مسئولان، دانشگاه‌ها و سرمایه‌گذاران پیوند ایجاد کند و اگر صاحبان قدرت سیاسی یعنی مجموعه مسئولان و دستگاه های اجرایی، صاحبان علم و دانش یعنی دانشگاه‌ها و صاحبان سرمایه و سرمایه‌گذاری در کنار هم قرار بگیرند، مطمئنا مازندران به جایگاه واقعی خود می‌رسد و این برنامه به صورت منظم در دستور کار مدیران استانی و شهرستانی قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران گفت: دانشگاه‌ها باید در جهت تولید علم، تجاری‌سازی علم، شرکت‌های دانش‌بنیان و فعال‌سازی مراکز رشد در دانشگاه‌ها اقدام کنند و همه اهتمام و تلاش خود را به کار بگیریم تا با ورود سرمایه‌گذاران به مازندران و فعال‌سازی پنجره‌های واحد برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید در زمینه ارتقاء تولید و ایجاد اشتغال گام برداریم و حرکت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha